diemzēl tāds bonuss mums netika, jo saimneicības čalis visu sakrūķīja. Acīmredzot mūsu stāvā regulāri drošinātājus izsit.
Regulāri?
Izklausās, ka tas saimniecības čalis riktē pats sev darbu…
Also, drošinātāji mūsdienās ir automāti, tur nekas nav jākruķī, parasts slēdzis.
Aizrakstīju šodien DPD WhatsAppā, lai paskaidro, kur ir mana fkn paka. Tas nav nopietni, ka pat neinformē. Manis izvēlēto datumu apstiprināja, bet ar to arī viss beidzās, tas nekam neder.
Es nebrīnītos ja tie drošinātāji ir vēl no padomijas
Neatceros, kad marta sākums tik labs būtu bijis. Pavasaris galvā un laukā, vairs nevarēju nociesties un atklāju āra sezonu :)
Kā paredzēts-Vegetas bruņu krekla atribūti:
Strength +3
Stamina +2
Pu$$y magnet -8
Tā vējā plīvojošā zirgaste(?), bomba
Žurkaste laikam pareizāk
Kas tas tev uz labās kājas?
Saņēmu atbildi no DPD:
Tas gan, protams, nepaskaidro, kāpēc es netiku automātiski par to informēts, ka kaut kas nav riktīgi…
Dorsifleksijas ortoze krītošai pēdai.
Tev ir sačakarēts tibialis anterior?
O, jā. Bet tā ir tikai daļa no operas…
Tur pat ir vesela opera?
Šodien saņēmu savu “pirmo” sūtījumu no Japānas proxy servisa sendico.com
Kopumā tāda mixed pieredze. Šis sūtījums nāca nepilnas 2 nedēļas. Bet vārdu “pirmais” liku pēdiņās, jo actuall pirmajam ar shipping sajaucu un izvelejos surface, kas nozime, ka vel vismaz kadus 2mēnešus būs jāgaida. Te arī ir tas lielākais servisa mīnuss, grūti paredzēt kadas bus shipping izmaksas un kurš bus izdevigakais variants, lidz kamer Tu jau neesi izvelejies.
Par kvalitāti un packaging sudizbu nav. Viss bija ļoti labi sapakots, un viss ir tadā stāvoklī kā gaidīju.
Runājot par cenām. Kopējā izmaksa ieskaitot visus transaction fees, shipping un LV muita sanāca ap 85 eur.
Salīdzinot šīs divas konsoles Ebay cenās līdzvērtīgā stāvoklī būtu min 110 eur (tikai ieskaitot shipping izmaksas, ne muita or transaction fees)
Kopumā servisu ir vērts izmantot, ja kombinē sūtījumus līdz noteiktai svara/izmera kategorijai un ja tuvākas alternatīvas nav tikai paris kapeikas dārgākas.
Manā gadījumā oriģinālo NDS es tur dabuju pa kādiem 8 eur, lētākais ko redzēju ebay bija 30+ ar līdzīgu defektu
Es jau biju aizmirsis cik pufīgs puika ir oriģinālais Nintendo DS. :D
beidzot, officiāls rīkojums ka mani tomēr laidīs atvaļinājumā! yay
Kā arī, šodien esmu uzrakstījis kādus 17 e-pastus iz sērijas “nu taču dari kko tu kolrābi”, palaidis 7 lēmumprojektus kamēr sistēma vilkās kā gliemezis un tupējis 3 sapulcēs
Šodien darbā pirmā oficiālā klientu diena, plāns jau ir izpildīts esmu sagurusi, visi esam malači