Jau kādu laiciņu atpakaļ, un arī pa visdažādākajiem pakomātiem pa visu pilsētu vēl izmētā tās pakas.
Es par laimi dzīvoju mazā miestā kur visi pakomāti + pasts ir vienu viet tā kā man par laimi neietekmētu ari jebkurš cits pakomāts. Bet prieks par tādu opciju, jo pasts 6dienās nestrādā manā galā
Atgriezos mājās pēc 3 dienu galda spēļu nometnes.
Uzvarēju Hegemony: Lead Your Class to Victory, Root, Last Will, Underwater Cities un Disastles.
Pec saieta pagulēju mājās. Uzēdām tortilju picu, samainījām ledusskapjus un jaunajam pārskrūvēju durvis pareizajā konfigurācijā.
Salaboju brālim veco digitālo fotokameru, krītot bija objektīva mehānisms noķīlējies. Dammn you Sony, bija viss iespējamais jāatskrūvē lai dabūtu objektīva kompleksu ārā.
Pastaigājāmies pa nolaisto dzimtas mežu, savedām ūdeni no avota. Pēc khinkāļu zupas aizlaidos mājās-mājās.
Laba diena.
Visu dienu pavadiju Yurankā. Bija okay, dabuju padārgu kārti Bet tā…pilnīgs chill
Sāku taisīt savu dioramu( bildes nebūs jo procesā izskatās so so). Uzkopu dzīvokli, un sāku skatīties school spirits.
Izgāju cauri savam noskatīto filmu + vērtējumu sarakstam, saliku visus trūkstošos vērtējumus IMDB.
Pie kaut kur 480. filmas jau sākās regulāri vērtējumi arī IMDB, tālāk nečekoju, cerams, ka visi ir.
Tu vari nošērot savu sarakstu?
Gribas pastrīdēties, ja tu kādai no manām mīļākajām filmām esi uzlicis 1 zvaigznīti :D
Šodien noskaidroju, ka tiešā kolēģe taisās iet prom kkad rudenī no darba, līdz ar to, varētu būt diezgan traki. Cerams aizstājēju atradīs pirms viņa ies prom, jo vienam šito visu pavilkt būtu ļoti traki
Nevarētu teikt ka esmu diži pārsteigts, jo Rīga viņai nepārāk iet pie sirds, un laukos jāvāķī vientuļais tēvs…
Also prasīja, vai es tiešām negribu garākā atvaļinājumā aiziet, uztrucās, lai neizdegu un neaizeju pa pieskari
Šodien iejutos studenta ādā, jo bija jākārto priekš darba viens sertifikāts.
Protams tā kā attālināti, neiztikt bez sudden technical difficulties + tā jau stress no tā, ka baigi nebiju gatavojies, ja neskaita pāris aspektus apskatījis un dažus practice exams pamēģinājis (kurus tā pat gandrīz vai visus nofeiloju)
Un tad nu mans pārsteigums, kad ieraudzīju, ka ne tikai esmu passed, bet pat diezgan labi no-passojis. Un vēl jo lielāks prieks, jo tas bija pēdējais solis līdz algas pielikumam
Pls no arguing, es lieku vērtējumus tad, kad esmu filmu tikko noskatījies, un pēc fakta nemainu.
In Brudge (10) - Akd, šitā filma. Es dievinu Mr. Farrell. Fenomenāls aktieris. Un to abu aktieru ķīmija, es kūstu.
Watchmen (11) - redzēju pirms vairākiem gadiem, bet neko neatceros…moš vēlreiz jānoskatās.
Dune (4) - tikko biju ķinītī uz otro daļu. Nja…uzfilmēts ir fenomenāli. Zimmera mūzika, vienk ķirsītis…bet stāsts…hmm…ved uz ko lielu.
Alien (5)/ Alien 2 (7) - fight me. Šīs filmas bija revolucionāras. Lielisks bad ass female lead, amazing propi.
Remember me (10) - awww, tāds romantiķis 🩷
Warm Bodies (9) - AWWWWW 🩷🩷🩷
The Physitian (10) - šī filma ir tik undereated. Daudzi viņu nezin and its so sad
Es tiku tikai saraksta vidū, bet lieliska vieta kur dabūt movie recomendations Im saving this
Es pat nopirku to filmu uz diska. Kaut kad labi sen, kad manam datoram vēl bija disku draivs, gāju garām kādam veikalam un pamanīju par kapeikām šo filmu grozā, bija jāpaņem. Tiesa, nekad tā arī neesmu to disku pat izņēmis ārā no vāciņa.
Jopcik, neko neatcerēties… Tur bija vairākas ĻOTI memorable scēnas! Especially the splash!
Also, I want to be like Mr. Manhattan. The ability to just fuck off to some far away planet and make whatever I want there…
Tā ir vecā Dune, 1984 versija. 2021. gada filmu es vēl joprojām neesmu noskatījies, pieņemu, ka krietni labāka. Šim sarakstam ir tāds mīnuss, ka diezgan daudzām filmām ir alternatīvi varianti citos gados, bet man bija slinkums pierakstīt visas detaļas. Man pat nācās vienu filmu izņemt no saraksta vispār, jo ar tādu nosaukumu bija kkur 10 filmas, pie tam vairākas vienā gadā, un es nevarēju atcerēties, kuru no visām es biju noskatījies
No fighting. Neatceros, kāpēc tik zemi vērtējumi, vnk laikam nebija priekš manis. Jā, badass female lead ir labi, bet es tas noteikti nebija tas, kas man nepatika. Un vispār, 7 nav tik slikts vērtējums.
Ja tu gribi romantiku, tad Chaos Theory arī bija kaifīga, cik atceros. Kaut kāda velna pēc man tas nosaukums ir iespiedies atmiņā, lai gan no filmas praktiski neko neatceros. Atceros tikai spēcīgas emocijas.
It is what it is
Tas jau ir dafiga
Kaut kas ir nogājis greizi…
Piektdien nesaņēmu monitoru, iegāju viņu linkā, uzliku pirmdien starp 18:00 - 22:00… Bet ne īsziņas, nekā. Tā gaidīju, tā arī nesagaidīju.
jau divas dienas e-pastā cīnos ar vienu SIA MIA kurš nevar normāli rēķinu uztaisīt un bāž kaut kādu mistisku līgumu iekšā no 2019, gada…
darba e-pasti tik tiešām ir turn based combat, un sasodīts, mums abiem ir kaut kāds common tēlu partijs
edit- uzvara! mans “Vēlos informēt, ka neesat ņēmuši vērā iepriekšējā e-pasta labojumus” bij critical success
Mums kabinetā pazuda elektrība
Tas tad forši, nav jāstrādā