Kāds pārvaldnieks nožēlos, ka šķērsoja nekustamā īpašuma īpašnieces Lindas ceļu. ;D
Tas gan jau ir plānoto remondarbu uzkrājums. Manā pieredzē tā nauda tā pat vien netiek izlietota avārijas remontam.
Kāds pārvaldnieks nožēlos, ka šķērsoja nekustamā īpašuma īpašnieces Lindas ceļu. ;D
Tas gan jau ir plānoto remondarbu uzkrājums. Manā pieredzē tā nauda tā pat vien netiek izlietota avārijas remontam.
Ehhhh, man ir dāvanu karte biļešu paradīzei, bet šis ir tikai Liepājā, cik saprotu…
Tāpēc braucējs mūža galā, mācās atkal kājām skriet…
Ideāla dziesma - sāku jau pat dungot Būs pat jānoskatās vēlreiz tā filma.
šodien atnāca e-pasts ar tekstu:
“Pateicamies un novērtējam Jūsu aktīvu iesaistīšanos dzīvojamās mājas uzturēšanas jautājumā!” ;DDDD
tie kāju nagi vnk
Ar kādu summu novērtē?
?
Ierados Vācijā. Party time
Ko tur?
Rīt turnīrs, bet man deks nav pabeigts Nez kā būs
Avatar koncerts + meet some friends
Velns, pavasais gan iesākās pasāpīgi. Domāju, ko darīt ar sirds gabaliņiem, kas vēl palikuši pēc brutālas izlaišanas cauri gaļas mašīnai. Liekas, ka līmēt kopā nav jēgas-varbūt jāuztaisa lazanja
Nāc pievienojies mums uz pasēdēšanu, novērst domas.
Vēl gana daudz laika lai līdz rīgai atkratītos
Paldies vīri, tas būtu diezgan stilīgi, bet nav iespēju robežās diemžēl. Vienīgais glābiņš ir divvientulībā ietusēt ar šiem te agregātiem
Aye.daudz labāk aizvietot dūšas sāpi ar fiziskām, nevis depresantiem (alko)
Šodien biju parateigts, kad saņemu sms, ka omniva paciņa piegadata. Pirmo reiz no aliexpress caur Omnivu kaut kas nāk.
Tad no beidzot ieradas ari mans IPS screens priekš GBA. Atšķiriba starp oriģinālo ir burtiski diena pret nakti (abas bildēs ir viens un tas pats spēles screens)
Laikam jāpriecājas, ka es pilnībā palaidu garām draņķīgo ekrānu konsuļu paaudzes. xD