Ko Tu šodien darīji?

Drizumā latvijas tiktokos…

nopirku 2 pārus - viens vilkšanai, otrs sekcijā tiks likts pie kristāla servīzes ;DD

2 Likes

Japāņu valoda Duolingo

4 Likes

Man kādu laiku atpakaļ bija ar kādu 150 dienu streak. Bet nu es kaut kā vienā dienā nonācu pie atklāsmes, ka es to daru tikai, lai celtu streak, jo vairāk par to bare minimum 1 lession nemaz dienā nepildīju, un tad galu galā pārtraucu.

1 Like

Strīks un tās visas XP līgas ir sasodīti gudrs triks, ko viņi ir izsstrādājuši. Es labi saprotu, ka tam nav reālas vērtības un tas tikai dod tādu ego boost, bet tāpat kaut kāpēc tas baigi ievelk, jo ir kaut kāda stulba sacensību sajūta :D Jo tālāk ej, jo lielāks spiediens.

Doma ir vienreiz pamēģināt uzvarēt Diamond līgā un tad beigt iespringt uz to visu xp padarīšanu un vnk pievērsties valodai.

Ir jau cilvēki, kas reāli spēlē to duolingo un farmo xp-cik labi tas palīdz pašai valodas apguvei, es nezinu. Bet nu man sanāk kādas 4-7 mini lekcijas iziet, kas it kā liekas kā diezgan sakarīgs ‘‘exposure’’ laiks vienai dienai.

3 Likes

Man tā realizācija, ka šis nekam neder nāca tad, kad pēc essentially pus gada lietošanas, kāds man prasīja, lai pasaku kaut ko japāņu valodā un es pat vienu sakarīgu teikumu nevarēju salikt.

Protams citiem tas strādā, un lai gan tas positive reinforcment ar cipariņiem kas tikai auga darbojas labi, tā vērtība, vismaz priekš manis, kaut kā izpalika.
Bet nu katram jau mums tā uztvere darbojas savādāk, tā kā nešaubos, ka ir arī cilvēki, kam tas reāli strādā

1 Like

Tikko praktikants atrada

Duolingo stonks:

Devos ekspedīcijā uz tuvāko depo, ar ideju nopirkt korķa tāfeli ko potenciāl izdaiļot ar vainu sēņu vainu pasākumu foto( vai abiem). Groziņā nemanot ieleca jauns usb - type c vads, plastika, karstās līmes pistole un patronas, universālā pva un dekoratīvā led virtene…depo ir bīstama iestāde

Bet nu ir norm

5 Likes

Aizčāpoju uz vienas paziņas/draudzenes koklētāju ansambļa koncertu.

1 Like

Which is it?

Imantas

Angry Grand Theft Auto GIF by Rockstar Games

1 Like

Nu tik traki man negāja( un tā sanāk Āgenskalnam tuvākā)

Vakar pastrādāju un vakarā negaidīti ar kolēğīti aizgājām uz avotu ezīti, man likās, ka iešu viena, jo viņa teica, ka vakarā ir aizņamta, izrādās viņa ātrāk pabeidza darīšanas un piekrita aiziet uzspēlēt :) bija jautri

2 Likes

Vakar uzņēmu nedaudz kultūras un biju uz tēatri.
Izrāde “Pilnīgi Svešinieki”
Kopumā patīkama pieredze

3 Likes

Bija klepotāji vai šķaudītāji izrādē?

Par brīnumu nē, lai gan daudz smieklu bija zālē, tā kā varbūt tie indivīdi iejuka pūlī

2 Likes

vakar kaut kā aizdomīgi švaki jutos, bet šodien tāds spars atkal bombīt mājas apsaimniekotājus ar kaudzi jautājumu ;D
pirmdienā biju ciemos, prasu, kad sāksies fasādes remontdarbi, kāpēc man rēķinā ir “avārijas remontdarbi” aka, kas bija par avāriju un kāpēc tādas summas, kā ar kāpņu telpas uzfrišināšanu utt.

bija 30 min saruna, kuras rezultātā neko neuzzināju - dāma, kas skaitās mana apsaimniekotāja, neko nezina, nekam viņai nav piekļuves, nekādu dokumentus atrast nevar, kaut ko rakājas, rāda kaut kādus 2021. un 2022.gada rēķinus, kam nav sakara ar maniem jautājumiem. tad sāka vainot mūsu mājas vecāko - kaut kādu onkulīti, kuram firstly, neviens algu nemaksā, bet ķipa no viņa vajag kaut kādu pilnvaru, lai uzsāktu remontdarbus. labi, zvanu onkulītim - šis saka pārvaldniece melo, un ka nekādu pilnvaru nevajag un lai atrod sanāksmes protokolu, kas pirms daudziem gadiem jau sen bijis no visiem mājas iedzīvotājiem parakstīts, kas ļauj uzsākt fasādes remontus.

tad dāma looked defeated un nu saka, ka nākamā dienā (otrdien) atsūtīs visu man uz e-pastu, nu ir pagājušas 3 dienas, nekas nav atnācis, zvanu, neceļ klausuli. well, alright, uzprasījās - sabliezu visādus pieteikumus tajā e-parvaldnieks portālā.

1 Like

man pat ir vesela sadaļa - uzkrājums remontdarbiem.
nē nu čalis jau remontē visu laiku to māju, pašlaik burās ar 3šo stāvu, laikam pagalmu ar plāno bruģēt, pagrabā kamīnrelpu restaurēs arī

1 Like

Vakar pamodos ar galvassāpēm, dienas laikā pārgāja, šodien otrādāk, pamodos forši, pa dienu nereālākās galvassāpes uzradās :sob: :face_with_head_bandage: