Maģiskas putas, apgreidojas uz ļitakiem
Vakar izdomāju aizbraukt uz laukiem. Nobraucu no ceļa un uzreiz iestrēgu mālā. Pat sākumā ar pilnpiedziņu nevarēja izbraukt. Pēc ilgas rakšanas kopā ar palīgu beidzot tiku ārā.
Ai tieši dziļākais caurums ārpus bildes. Es arī līdz šim nebiju domajis par to cik outlanderam laba piedziņa vai nav.
Mājās līdzīgi, turu auto pa apmalēm, jo piekdien pēc darba nopratu, ka atstājot ierastajā vietā būs jārok ārā.
Diezgan laba. Manliekas citas mašīnas būtu uzsēdušās uz dubļiem un būtu jāvelk ar traktoru. Vienīgais kas trūkst ir priekšējā un aizmugurējā diferenciāļa bloķētāji, bet vismaz ir centra bloķētājs.
Šodien uz tiiik stulbām vēstulēm bij jāatbild…urrghh
Viena krīt izmisumā par meža darbiem un lūdz lai taisnīgi sodat šos ļaundarus. Cits onka uzrakstījus 4 rinda garu iesniegumu, veselai varzai iestāžu, jo viens angārs kurš jau dafiga gadus ir daļēji nogrimis bojā zivju garšu viņam
Šodien turpinājām Core Space kampaņu ar nu jau visām iespējamām ekspansijām, kuras negulētu nakšu rezultātā esmu visas iegādājies.
Pirmajā misijā kritušo kapteini Sondar atstāju, lai pats ķepurojas. Viņu gūstā saņēma pirāti, kas man pieprasīja par laimi nelielu izpirkuma summu, ko uzreiz arī samaksāju. Secīgi kapteinis veiksmīgi atgūts, bet viņš diemžēl izlaida pēc misijas advancement fāzi un prasmīgāks nekļuva
Pēc otrās misijas bija iespēja iegādāties palīgus no ekspansijas. Nopirku Aux - kaut kas suņveidīgs, bet prot meklēt ekipējumu un nedaudz arī nest uz kuģi. Brāļa komanda nopirka līdzīgas funckijas botu.
Tagad esam trešajā kampaņas misijā, kur ir iespēja dabūt trešo komandas biedru par brīvu. Mūsu čomi tusē bārā, bet tematikai atbilstoši kosmosa stacijai uzbrūk Purge roboti, tātad ilgi čammāties nevar.
Mērķis savervēt savējo komandas biedru un tikt atpakaļ uz kuģi visiem dzīviem pa ceļam potenciāli paķerot līdzi kādu civilo, ja vien viņu var pierunāt bēgt ar mums, par ko gaidāms dāsns atalgojums. Viens civilais diemžēl jau nolēma pievienoties bandītiem par ko viņš tiks nošauts, jo bloķē atpakaļ ceļu uz mūsu kuģiem.
Nācās spēli iepauzēt laika trūkuma dēļ, rīt pabeigsim, bet līdz bāram tiku un Chit savervēju, kā jauno biedru. Tagad tik jātiek galā ar Purge botiem un tad jāskrien atpakaļ uz kuģi.
Neuztraucieties, tas tikai grunts :D Būs violets. Tumši violets xD Jo kā gan savādāk.
Mani vairāk satrauc tas mazais radiators cerībā, ka krāsojot nebija ieslēgts.
es ar par to sūdzētos ;DD
Tiko personāldaļas priekšniece nāca prasīt lai es zirnekli identificēju XD
Tumši. Ļoti. Reāli tikai saulē varēs redzēt ka violets

Tagad šī tačka būs jāmēģina reģistrēt. Protams kav oriģināls un legāls. Bet jāmēģina iesmēēt kā legāls ninebot G30. Sērijas numuru sadabūšu
Ceru ka jūs te policisti vai stukači neesat
krāsa nav tālu no tā ko iedomājos, mazliet tumšāks.
Parasti krāsojot rāmi velosipēdam vai jebkam citam ar iepresētiem kodiem es vai nu ekstensīvi safotogrāfēju/ iztaisu lodziņu/ iekrāsoju ar akcentu un noslīpēju.
Biju palaidis garām, ka tagad būs jāreģistrē visi “ekektrovelosipēdi”.
Nopietni?
Elektroskuterus ir jāreğistrē
Plāno arī vilkt vai arī liksi mājās, virs krāsniņas? :D
Es sajaucu, tas ir tikai skrejriteņiem un velorikšām.
No 01.04.2024. ceļu satiksmē atļauts piedalīties tikai ar tādiem elektroskrejriteņiem un velorikšām, kas ir reģistrēti un kam ir pielīmēta valsts reģistrācijas uzlīme
Šā vai tā, valdība sāk lēnām presēt skrejriteņus.
Kurš tad viņus presēs… Nav tak cilvēku.
Nice, eskate vēl ir safe.