gribēju pieskrūvēt pēc lekcijas, bet izrādās visas riepas saliktas kreisajā konfgurācijā, izmaitāja manu bērnišķīgo prieku par spīdīgo priekšmetu izmantošanu.
bruuuh
esmu LU Dabas mājā, uz vienu konferenci aizgājis, kur uzstājas arī viena bijuši kursabiedrene, vairākās prezentācijās pie tam…un pat nepasveicināja, pagāja garām kā tukšai vietai
Latvians.
Šodien jau daudz izdarīju, aizbraucu pakaļ spilveniem, izmazgāju vienu porciju ar veļu, izsūcu dzīvokli, un jau noguru, vēl ar draugu būs jāturpina Baldur’s gate 3
Varbūt tuvredzīga? Social anxiety?
Naaa…she just cold towards me
Mums jau studiju laikā bij tāds frenemy statuss. Neaizgāju uz maģistru un vsp tukša vieta paliku
Nu tad tas visu izskaidro. Vai tad tu gaidīji, ka viņa pēkšņi būs draudzīga pret tevi?
Reset failed, couldn’t sleep again. Ordered a bunch of shit on amazon.
Is that like your go-to sleepwalking activity?
Pēdējā laikā jā, jo ilgāk palieku nomodā, jo vairāk varu atļauties. Finansiālas inhibīcijas pazūd. :D
Bet tas viss galda spēļu un mini painting kontekstā, parasti tā netērējos. Youtube mani uzsēdinājis uz mini painting algoritma.
Es ļoti labi saprotu, ko nozīmē youtube ietekmēti tēriņi.
Mani youtube ar “pamudināja” aizsākt handheld gaming kolekcionēšanu un re-furbishing
Vakar māsīca atbrauca ciemos, noskatījāmies kaudzi youtube video, to ķīniešu donghua, par kuru vakar iepostoju, un Nimona, kurā viņai ļoti patika main heroine (unsurprisingly).
Šodien aizvedu uz Rīgas biržu, tas gan viņai kkā galīgi neiegāja
Gribēju vēl aizvest uz dekoratīvi lietišķās mākslas muzeju, bet tas strādā tikai līdz pieciem, nokavējām.
Un vispār, sākotnēji bija doma aizvest viņu uz batutiem, paspēlēt biljardu, apciemot omi, kas it kā bija viens no primārajiem iemesliem braucienam kopumā, bet galu beigās neko no tā nesanāca padarīt, vai nu negribēja, vai nepietika laika
Pēc biržas aizčāpojām uz Vērmanīša Lido, paēdām, tad uz autoostu un ar to arī stāsts beidzās. Bet nu, šodien bija skābs ģīmis, jautāju, vai manis dēļ, it kā teica nē, ej nu sazini.
Friendly reminder, ka mēneša pēdējā svētdienā ir bezmaksas ieeja Rīgas biržā, lietišķās mākslas muzejā, un Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā: Bezmaksas ieeja « Cenas « Apmeklē « Mākslas muzejs RĪGAS BIRŽA - Mākslas muzeji
Ak nē, tas bija vakar.
Šodien…
Ofc par vēlu, kad es biju Rīgas biržā, tad iedomājos, ka varētu ierakstīt forumā, bet tad bija jau puspieci un obviously par vēlu, tā kā whatever.
Ok, es jau esmu pirmdienā.
Darbs piezvanīja or smth?
Let it go… until tomorrow.
Es it kā turos, lai gan kurš zin. Varbūt reklāma ļoti dziļi nosēdusies zemapziņā. :D
Savedu pagrabu pilnu ar malku, izrevidēju ķirbjus, sapuvošie bez ceremonijas tika ziedoti komposta kaudzei. Palīdzēju saliet mašīnās degvielu( sencim kolēģis pa blatu dabū kannās) čutna pakāsu gumijnieku dubļos. Čutna nolikos uz gurķa slidinoties pa pārplūdušo un aizsalušo pļavu, like 0 saķeres. Parcik vakar mātei bij jubileja, nācās paciest ļoti akward radu ciemošanos sakarā ar beselības problēmām. Tiko izmazgàju veļu un skatos sign of affection un pie sevis ķiķinu kā pusaugu meitene XD
Sestdienu nogurķoju, bija dubļains, vējš.
Norunāju beidzot svaigu lietotu labda zondi… Apē… Alrighty then sunday trip it is.
Izmantojot šo ceļojumu aizbraucu pie vecmātes pārējo dienu pavadīt, satiku arī citus sen neredzētus radiņus, aizbraucām arī uz avotiņu netālu no robežas.
Pēc garā ceļa notiesāju “kaplī” bezmaksas burgeri un sarīkoju auto SPA burvju pārvērtības