Eksotiskos jā,bet tagad viņi izmanto pašmāju suņus,kaķus esmu kazu un zirgu šķietami ar redzējusi no Igauņu trupas
Man ar nez kāpēc bija palicis prātā ka vsp lopiņus nevarēs izmantot
Un atklāti sakot, bezdzīvnieku uzvedumi arī sķiet labāki, jo cirkam ir jādomā alternatīvas kā intriģēt tautu, kas nav “Lācis brauc ar riteni, isn’t that craazy” Pie reizes, klaunus ar nafig, un visu pēc cirque du soleil piemēra taisam - akrobātika, lelles, kostīmi un sireāla atmosfēra
Es šodien atklāju, ka Steam ir 18+ sadaļa. Laikam Steam izlēma, ka esmu gana briedis tā acīs. xD
Piektdien aizbraucu uz laukiem.
Sestdien salaboju vannasistabas rokturi, tas kaut kādā veinā bija norauts/nokritis, nestādos priekšā, ar kādu spēku tika rauts. Šoreiz gan tā kārtīgi pievilku hex screw, cerams, ka turēs.
Tāpat nomainīju virtuvē aizkaru stangu, jo oriģinālā bija kkāds padomju laiku dīvainu sliedīšu variants, pie tam āķīši plastmasas, daudz par maz, un baigi sūdīgi slīdēja pa to netīro sliedi. Tagad vnk divi normāli metāla stieņi ar metāla gredzentiņiem, can’t go wrong with this shit.
Un tad vēl diezgan pakārtoju/atfiltrēju nevajadzīgās lietas virtuvē un māsīcas istabā, nesekmīigi meklējot velosipēda slēdzenes atslēgas, kuras kaut kur tika padirstas un māsīca fkn negrib meklēt.
Ā, un vēl aizvedu māsīcai external SSD ar kkur 250gb spēļu. Šeit ir nepilns saraksts:
Tās nav pirātiskās, Steam backupi, vnk viņai ir BAIGI sūdīga zona/maz torņi/liela noslogotība, var izspiest max 3Mbps naktī no svētdienas uz pirmdienu, jo tad visi pārējie rajonā guļ.
Man, your cousin doesn’t deserve you based on what you have posted.
Biju saulkrastos, samīļoju ģimenes suni, uzdāvināju mājiniekiem tējkannu.
Biju Ādažos, paķēru lētas hanteles un stieni.
Biju Rīgā, paciemojos, paķēru pa lēto CPU.
Ceļš mājās, jo melnais ledus:
Pabrīdināju kaimiņus par apstākļiem, jo tusē: paliku uz aliņu, tad rumu, tad pašdarinātu vīnu
.
Beidzot mājas-mājās.
Tev kaut kur arī slīdēja? Es šodien un vakar arī braucu, bet kaut kā nebija tādi slideni posmi, lai gan man pārāk daudz nemaz nelīja.
Tas ir 22.00 vakarā. Tas kaķis: mans autiņš virs 75km/h radzes kā nebijušas.
Lietus līst un momentā piesalst, atkalas apstākļi, pārbaudīju, apstāšanās ceļš pie 200m
Tur neforši var sanākt, ja ir līkums.
I don’t plan on abandoning her tho. Es uzskatu, ka dzīves apstākļiem ir tieša ietekme uz cilvēka attīstību, un viņai pagaidām ir so-so apstākļi. Tiesa, es arī redzu lutināšanu dažos dzīves aspektos, kas ir negatīvi ietekmējusi viņas izaugsmi; piemēram, viņa nekārto/netīra savu istabu/mantas; neloka drēbes, liekot tās skapī; pat nesaliek tās normāli uz veļas žāvētāja, basically vnk kaut kā uzmet. Tas viss norāda uz to, ka neviens viņai nekad nav iemācījis, ka to ir jādara viņai pašai, un kā to darīt, t.i. lutināšana. Mēģinu ar piemēriem rādīt, kā vajadzētu, bet es tomēr ar viņu tiekos reti, tāpēc pagaidām nevarētu teikt, ka tam ir liela jēga. Es tikai ceru, ka vismaz to, ko es sakārtoju, viņa spēs puslīdz uzturēt kārtībā…
Amen
Man ir līdzīga situācija, ar pamatskolas laika čomu. Uzaudzis bez tēva, mājā, kur vsp netiek likts uzsvars uz sakoptu dzīvojamo vidi - viss aizaudzis, ieaudzis, netīrs. Viņu arguments - tāpat nebūs mantojumā, tāpēc kāda jēga ko darīt. Jo vecāks paliku jo vairāk šitā viņu ideoloģija sāka tracināt. Neskatoties uz to ka pamatenes laikā bijām labākie draugi, tagad vsp nav kontakts, jo dēļ viņa vides, viņš ir ieslīcis pilnīgā apātijā un nihilismā. Nekādu sapņu, mērķu vai ambīciju, nekur nestrādā( un vēl mani kaunina par to ka esmu “kapitālisma zobrats”) vnk marinās ekrāna priekšā kamēr māsa un māte izdara visu viņa priekšā
Atklāji veselu jaunu pasauli
Tikai nesāc Koikatsu party… tā spēle(drīzāk tēlu veidotājs, kam klāt ir aiz matiem pievilkts daiting sim) ir milzīgais laika rijējs. It īpaši ar papildinājumiem, kas iedod dafiga papildus saturu
Sēžu darbā, miegojos(mēs visi tādi low energy šodien) un skatos orange chicken receptes. Cerams ka mazajā blakus darba rimi viss nepieciešamais būs, jo tas izskatās sasodīti garšīji, un relatīvi vienkārši pagatavojams
Izspēlējām Core Space partiju. Setups absolūti brutāls, kamēr visu karti uzbūvē, izvēlās komandu, izvēlās komandas biedru klases, sākuma ekipējumu, utt, bet bija forši.
Izglābu brāļa kuģa komandu pavēlot savam kapteinim mest granātu pareizajā momentā, bet kapteinis pēc tam krita neganto Purge citplanētiešu agresijas rezultātā. Pārējie tika sveikā cauri un divus civilos arī savervējām līdzi, ko pēcāk varēs ar atlaidi noalgot uz visu kampaņu.
Tagad 3 opcijas:
- Iet uzreiz glābšanas misijā, kas diemžēl nav iespējams, jo Purge masas pārāk lielas
- Lietot emergency teleportertētāju, bet risks liels, jo nezin, ko beigās saņemsi - kapteini dzīvu, mutējošos vai līķīti.
- Varu arī atstāt kapteini, lai ķepurojas pats, varbūt viņu savāks pirāti, kuriem es varu sableķot izpirkuma maksu. Vai kapteini savāks korumpēti menti par izdomātiem noziegumiem, kur tālāk es varu mēģināt kukoļot vai kapteinis varbūt izbēgs no cietuma pats.
Jācer, ka izdosies atgūt, jo sākumā tik divi komandas biedri vien ir un lai gan kuģis pilns ar lootu naudas gluži vēl nav tik daudz, lai citu kapteini dabūtu vietā.
Šodien veicu pirmo pasūtījumu no sendico.com
Tas ir starpniek serviss kurš piedāvā iespēju iegādāties lietas no dažādiem japāņu second hand interneta veikaliem.
Mani protams vairāk interesēja tieši gaming stuff tad par to varu teikt, ka daudzas lietas var dabūt pa tiešām lētākām cenām nekā tajā pašā ebay. Bet viņi piedāvā arī daudz ko citu. Es pa aptuveni 15 eur dabuju DS Lite un pa 35 eur 3DS ar kameras defektu. Un tad vēl dažus štruntus.
Visam kopā shipings sanāca ap 15-16 eur, bet nu protams tagad jāskatās cik ilgi būs jāgaida uz piegādi un ko muita teiks.
8 posts were split to a new topic: Vai tu nesvini valentīndienu?
Sataisīju olu nūdeles ar vistu un dārzenīšiem, kopā ar paku kefīra un filmu pavadīju savu vakaru.
Cerēju ka būs interesantāk, bet viss interesantais jau ceļo pa internetu klipiņu formātā.