Ko Tu šodien darīji?

beidzot mans dzīvokļa projekts sāk virzīties uz noslēgumu - vakar ar amazing cilvēka palīdzību tika salikts dīvāns, galds, plauktiņš un nu jau tā vieta sāk izskatīties mājīga ;3

3 Likes

Darbā karstas diskusijas par mērcēm pusdienlaikā. Gastronomiskā aiza starp mani un kolēģi aug tikai dziļāka, jo vinai patīk tikai siltās mērces, man tikai svaigā tipa blenderētās

Siltā mērce pat uz salātiem?

atklāti sakot, es nezinu vai viņa ir baigais salātu ēdājs. piegriež klāt gurķi, tomātu un viss cik pusdienlaikā esmu manījis

Spēlēju DDLC+ un mazliet cepumi/piparkūkas :D

4 Likes

ak jā, pareizi, jāiemet aci epikā, tagad vajadzētu tieši DDLC būt bez maksas

Ir arī :wink:

Bet nu parastā versija steam vienmēr ir un bija bezmaksas :D vot plus ir kaut kādi 15€ tur :D

Tā pele kkads custom ir?

Dammn, kā tu viņu pamanīji, tik ļoti saplūst ar paliktni :flushed:

1. gadā, ja nemaldos, pirkta world of warcraft sērijas no Stealseries :sweat_smile: un labā poga vairs nestrādā

nes uz mītiņu varbūt salabosim xD

Galvenais, lai nesalūzt, jo tas ir mans dārgums :sweat_smile:

Nu tad nezinu nezinu, būtu bail klāt skārties. Jātaisa darbības taustiņš klaviatūrai klikšķa vietā

Man ir noutbukam tačpads, kuram izmantoju labo peles taustiņu :D

Šodien Dominā Polaris grāmatnīcā 50% atlaides, ar draudzeni bijām, nopirku 4 grāmatiņas :D

4 Likes

Eju gar autoostu, kkads čalis no tuvajiem austrumiem stāsta saviem čomiem(angliski) ka zem autoostas ēkas ir baigais bunkurs, kur viņi 14000 tonas cementa izrērēja lai aizlietu ciet dēļ jaunajam sliedem. Tā tās leģendas arī dzimst

Biju Harijs Poters uz ledus.

Riktīgi sen nebija sanācis iemaldīties cirka izrādē.

5 Likes

Primāri akrobātika? Dzīvniekus, cik atceros, nobanoja LV.

Apmēram, slidošana un akrobātika ar vietām izmētātiem maģiskajiem trikiem.

1 Like