Ko Tu šodien darīji?

Imantas Tirgus “KiloMax” ir Jujutsu Kaisen džemperis, vīriešu daļā. Izskatās pēc M, ja nu kādam vajag.

2 Likes

Matu pārvērtības ir notikušas :heart_eyes:

10 Likes

Man tāds kaut kur mētājas

Oo yesss, good, good

Reference

4 Likes

pat sākumā nepamanīju, kamēr sārtās šķipsnas nav atdalītas, foto ir ļoti grūti saskatīt.

Jā, bildē tas ir grūti)

8 posts were split to a new topic: Grūtnieču spilveni pašam ērtākajam miegam

Domāju leģitīmus iemeslus, lai pamatotu savu neirašanos uz šīvakara 10 gadu absolventu salidojumu:

1. Man jāēd vakariņas.
  2. Man jātīra zobi.
  3. Man animeforumā ‘‘Ko pašlaik klausies’’ sadaļā jāieposto dziesma, ko es tajā brīdī klausīšos.
9 Likes

Tev ir jāpārbauda vai netiek pasniegti slikti cepumi māsas draudzenes māsīcas mazdēla zivtiņas bērēs

3 Likes

(vakar) no ēnām palīdzēju māsai rīkot jubilejas balli, paciemojos pie vecmātes, un naktī kratījos pa puteni mājās jo nākamajā rītā jābūt darbā.

No rīta pamanīju aplī viens psihais ar lielu ātrumu ienesies iekšā

3 Likes

Braucam ar draugu uz Jūrmalu pastaigāties :raised_hands: sen nav tur būts

3 Likes

Vakar aizbraucu uz Jelgavu paskatities ledus skulpturas un paklausīties Musiqq koncertu

7 Likes

Monke

3 Likes

Es ar biju. Līdz Musiqq gan neizturēju, paklausījos Triānas Parku un aizgāju mājās.

7 Likes

Also, dabūju Core Space laukā no muitas gūsta.

4 Likes

Visu dienu spēlēju Persona 3: Reloaded!
Ļoti jautra spēle un quality of life izmaiņas ir noderīgas un art style ar smuks! ^^
Biju izgājis Persona 3: Portable uz Switch pirmstam un pagaidām laikam šī versija liekas jēdzīga, bet laikam tomēr nav 69,99€ vērta :sweat_smile:
Dabuju par 3€, jo man nekad nav bijis PC gamepass. :smiley:

1 Like

Es daļu no Trianas parka priekšnesuma paklausījos, bet tad bija jaiet mašīnu parbraukt uz citu vietu. Pec tam sapratu, ka daudz cilveku nakts stundā domi apmeklē, jo tur stavvieta gandriz vai pilna.

1 Like

Okay, this looks cool :heart_eyes:

5 Likes

Ak tad uz palworld uzsēdies tagad?