Umm…yes…un man kompis tikko self-shutdownoja…
Viņam laikam Palworld bija pa smagu…
Umm…yes…un man kompis tikko self-shutdownoja…
Viņam laikam Palworld bija pa smagu…
Bg3 pavilka a pokemoni ar ieročiem bij pa daudz?
darbā sakārtoju darbnīcu, gan jau rīt saņemšu aizkaitinātu zvanu par “kur ir X”, bet pašsajūta par padarīto laba.
Mājupceļā kuņģis uzkāpa smadzenei uz īkšķa un teica ka grib našķus. Tā es ņēmu un apēdu trauciņu Hu-Mmmm-usa ar standziņām :3
jo vairāk domāju par pārgājienu, vēl intensīvāk pievēršos detaļām, pat kam tādam ko tāda našķošanās ar hummusu dod.
šķietami veselīgais našķis patiesībā izrādījas kā krietna maltītes tiesa vismaz kaloriju apjomā. Uzturvērtībā no vitamīnu skatpunkta tikpat kā nekas.
Kur tādu dabūji? Asking for a friend
Alijā protams🙈
Šodien no Japānas ieradās jauns eksemplārs manai, pamazām augošajai, handheld kolekcijai.
Dotajā momentā gan nav neviens carts, tapec funkcionalitāti pilnibā nevaru vēl notestēt, bet nu pēc kādām 2 ned vajadzetu būt gan tam, gan arī jaunam IPS screen
Tev ne tikai IPS screen vajag, bet arī to plastmasu nopulēt, lai ekrānu aiz tās varētu normāli saredzēt.
Tā kā lielākai daļai IPS screenu ir cits formfaktors, tad pērku jau ar jaunu shellu, kurš ir specifiski cutoutots priekš tā.
Uztaisīju lēto ieliktni galdam pa vidu ar 14€ pagarinātāju. Gribēju smuki ar rozetēm, bet usb modulis maksā 45-60€… smh
Kurš vispār pērk tik dārgas rozetes pa 60€ ?
Ar naglām… pie finiera…
Raustot ārā štekerus, ar laiku tās naglas atnāks vaļā.
Tāpēc tik blīvi sanaglots, kad laiks nāks lāpīs ar citām metodēm. Skrūves kaut kā nepavilkās ne vizuāli ne strukturāli, pat izfrēzējot koniskas sēžas šķiet saplēsīs tās plānās līstītes.
Sāku strādāt pie jaunā radošā projekta. Nevar teikt ka zīmēšana, drīzāk zīmējuma realizācija dzīvê.
Kā es īsti to dabūšu gatavu, hz. Pašlaik plāns ir datorā tos elementus sazīmēt, sīkos apvienojot lielākos, sagrupēt pa krāsām, izprintēt kā templates, pārnesr vainu uz krāsaino biezo papīru vai uz attiecīgos toņos nokrāsotu papīru, izgriezt, un sākt stiķēt kopā uz melna fona
Btw tā ir IRyS no hololive en
kādā mērogā plāno taisīt?
A3
nebūs baigais čakars taisīt tik mazu? skatos dažas detaļas sanāks ļoti smalkas…
kaut gan tajā pašā laikā lielie vienkrāsainie laukumi būs sarežģītāk izpildāmi lielākā mērogā, ja runa ir par krāsošanu.
Nuu sīkās detaļas es apkopošu lielākās. Nebūs 1 pret 1
Un lielākam formātam pašlaik negribas ķerties klāt
tiku pie šokolādes kūkas, bet viņa tāda, kā vienkārši čoko brownie, tāpēc vajadzēja upgrade taisīt - nopirku šokolādes krēmu, ko smērē uz maizītēm - anyhow, man liekas, man ir sugar rush sācies, jo kūka ir pusē, šoko krēma burka arī un man acis uz kātiem