Ko Tu šodien darīji?

Tāpēc ārstu stāstos nereti parādās termins “getting second opinion”

Latvijā un gan jau arī citur lielākā problēma ir lielā gaidīšanas rinda.

Pēdējais ko dzirdēju bija nejaukā vadītāja tiesību atjaunināšanas komisija, kas pieprasīja pilnu izziņu pēc labprātīgas “kodēšanās”

Es šodien gulēju līdz 16:00. Kopā nogulēju 14h.
Jūtos kā dārzenis, šodien visp negribējās eksistēt

2 Likes

Turpinot par medicīniskām tēmām…Tad kad baigi sasprindzinu seju baigi izspiežas viens kakla aisnsvads. Tā pati par sevi nav problēma(es vismaz ļoti ceru), problēma ir tajā ka pirms kāda laika tā izspiedās gan asinvads labajā gan kreisajā pusē, bet tagad labā puse tā nedara. Un šitā asimetrija man baigi nepatīk… nekas nesāp, diskomfortu nerada, bet kinda dīvaini

varbūt tas tāpēc ka man ir tendence gulēt uz vieniem sāniem, tikai jāsaprot kura puse ir nepareizā, vai tur tam vadam vajag izspiesties, vai nevajag

Kā šito vsp var dabūt gatavu, es burtiski tik ilgi nemāku gulēt

Ar mani tas pats notika. Pamodos pirmo reizi 9:00 un domāju ka vel bik varētu pačučet. Pamodos ~15:30 :smiling_face_with_tear:

3 Likes

Same shit, bet parasti 1h stundu noguļu. Kautkas iekšā bļauj, kad jamostas.

Hmm… man ledusskapī tieši arī stāv makaroni. Pagaidām ir piektā diena(manliekas) un nav mitri, kā ārī vāciņš ir pa virsu. I guess tad būs jāpamēģina kā garšo.

Ja ir uztraukums, ka var sabojāties, paņem uzmet uz pannas un apcep brūnus. Un tad uzmet pa virsu rīvēto sieru. Kraukšķīgais mac & cheese.

Ja saka, ka vislabākie rīsi priekš “stir-fried rice” ir dienu veci rīsi, tad priekš mac & cheese piecu dienu makaroni būs laikā :grin:

2 Likes

My average nap

tu nozagi manas stundas :index_pointing_at_the_viewer:
es pēdējās divas dienas stabili guļu varbūt 2-3h naktī :[

Sharing is caring.

Es domāju līdzi, tāpēc jau arī gūglē meklēju, kas tās par lietām, ko viņa nosauca. Tāpēc arī esmu diezgan pārliecināts, ka nosauca pareizi, jo nu pārāk daudz kas sakrīt.
Bet galu beigās priekš tam ir izmeklējumi, lai apstiprinātos (vai arī nēēēēē…)

Es ar’ nogulēju kkur 11h šodien; iegāju gulēt ap 14:00, piecēlos ~01:20.

šodien izdomāju, ka mācīšos franču valodu un pieteicos kursiem :kawaii_potato:

Fak, nevarēs tavā klātbūtne stereotipisko akcentu izmantot vairs

1 Like

to tur “žira-fē pie-dirh-sā me-žū” akcentu? ;DD

1 Like

Varbūt…xD

Uzreiz saku ka nebūs. Tev jādzīvo Francijā, lai iemācītos šo valodu. Un visp saku no pieredzes, ka labākā skola ir kad tevi iemet valstī un saka “Vai nu tu runā, vai arī esi izstumtais”

I mean…mūsdienās ar angļu valodu var diezgan tālu tikt. Atrodi savu fellow imigrantu burbuli un dzīvo vesels. Piem paskaties kā @N0_0rie vācijā iet - gandrīz nulle interakcijas ar vietējiem

Bet ja tu gribi integrēties sabiedrībā, tad valoda ir jāmācās, jo Franči un Vācieši nerunā angliski :D

1 Like

Eh…integrēšanās sabiedrībā tāpat ir pārvērtēta. It īpaši francijā, pasarg dievs, ūsas saskrullēsies, uz galvas berete uzaugs, rokās vienmēr būs bagete,

1 Like