Nepārproti. Franči ir tādi snobi, ka viņi fiziski atsakās runāt citā valodā. Varbūt tikai ari piespiešanos
Tieši tā. Un nafig tādus snobus XD
So…es šodien biju konferenci “mana zaļā pašvaldība” . Saturiski, hit ot miss, sajūtu ziņā 10/10. Pirmo reizi esmu konferencē pie apaļiem galdiem ar baltiem galdaudiem, reāli sajūtas kā smalkā restorānā. Ēdināja ļoti labi, porcijqs varbūtnebija tik lielas bet nu tiiiik garšīgi, vēders tik pilns ka vakariņas pat nevajag. Bija arī vīnu degustācijas. Es jau bija konferences vietas ārbildi iemetis, bet arī iekšā ir tik forša atmosfēra. Pilnīga eklektika, bet ļoti pārdomāta. Un ļoti daudz koka elementu, ieskaitot veselus baļķus kā kolonas. Also tur bija ruds kaķītis, 10/10 konference. Also ārā bij bonzai dārzs
Saturiski galvenā atziņa - mēs pārāk kopjam pilsētas un apgrūtinat sevi ar bezjēdzīgiem noteikumiem par zaļo zonu apsaimniekošanu, kas beigās pašiem izmaksā lopisku naudu un no bioloģijas viedokļa tāpat nav vēlami
Izņēmu omnivā jauno aizsargstiklu. Burbuļi. Pain
Vakar uzzināju ka esmu stipri palaidis garām jubileju, bet tā pat šodien uzcienāju kolēģus ar garšīgu brendiju un plati par saviem 5 nostrādātiem gadiem darbā.
Par cik sanitārā diena darba nebija daudz, un līdz dienas beigām skatos FL CL.
Bļin, es tikai 3 sērijas noskatījos, un lai cik abstrakts arī nebūtu, visi šķiet tik ļoti… Cilvēcīgi… Neilgi pēc tam ļoti smaga melanholijas sajūta parāva…
Mani offisā šodien piedzirdija…atkal.
Esmu gatava piedzīvojumiem.
Kas tev tie pa kolēģiem XD
Labi es jau ar kādas 3 sidra glāzes izdzēru šodien, darba laikā…ap vieniem
Man vajadzēja tikai 3 gadus lai pieķertos salabot austiņām mikrafonu…
Ko tikai viens cilvēks nedarīs lai izvairītos no referāta rakstīšanas…
Tu to vari, mēs tev ticam
Vakar ar draugu spēlēju divatā kampaņu Baldur’s gate 3, izglābām owlbear jaunuli, izglābām Scratch, es ļāvu Astarionam sevi nogalināt, netīšām
Šodien turpināsim, glābsim Volo, Halsin
Un Wild magic mani pārvērta aitā :D
kam negadās
Tas gadās tikai Wild Magic Sorcerer, citiem negadās
14 posts were split to a new topic: Discord dienas un nedienas
Aizgāju uz datortomogrāfiju, samaksāju, iegāju taisīt analīzi, tur aplauziens. Izrādās, ka timomu bez kontrastvielas detektēt nevar, bet, lai izmantotu kontrastvielu, vispirms vajadzīga asins analīze uz kreatinīnu, par kuru neiroloģe neko nebija teikusi. Attiecīgi asins analīzi nodevu uz vietas, uz datortomogrāfiju pierakstījos otrdien, un vēl būs jāpiemaksā.
109€ → 189€, cik sapratu.
Jums nu gan tur lēts CT, ja jau pirmā cena bija tikai nedaudz virs 100
Pagājušo gadu ar biju uz galvas izmeklēšanu, bez kontrasta un rēķins bija +/- 240 eur.
Bet nu par laimi manā gadījumā to visu apdrošināšana sedza
Y kontrastam, ja pareizi nepieciešam nieres filtrāciju nomerīt. Man to nomērija, bet beigās pateica ka nevajagot kontrastu. So kinda dint see much.
Trennējos basģitāru…atkal Šoreiz es pieteicos grupai, attiecīgi, man nav izvēles :D Jārukā!
Bet būtu cool patrenēties kopā ar elektrisko giču - @Menestrels @akitsu
Bg3 fāze beidzās, sākās underground roka fāze XD
Bet man jau it kā netaisīs CT nierēm, bet gan krūškurvim…
Domāju in general, ja laiž kontrastu vajag izmerīt nieres, jo ķipa filtrā arā to sūdu.