Par to tu vari noreportēt PTAC. Jeb, pareizāk sakot, VAJAG noreportēt, jo ja viņi tā dara, tad tā ir klaja krāpšanās, paļaujas uz cilvēkiem, kuri izdzirdēs summu, padomās, ka kko nepareizi izlasījuši, un vnk samaksās.
Laiks ziņot ‘‘Bez Tabu’’ ja godīgi. Viņi par to reālos sūdos var nokļūt
Nezinu vai gluži var nosaukt par krāpšanu, viss atkarīgs no wording.
Ja rakstīts “Pusdienu piedāvājums” tas ir vague enough, lai vienkārši nozīmētu, ka šodien pusdienās ir pieejami tīteņi nevis, ka ar to ir iespējams paēst. Saprastu, ja būtu “Kompleksās pusdienas” un beigās pie kases par katru ēdienu dabū maksāt atsevišķi, varētu sākt celt traci. Bet ja uz dēļa vienkārši rakstīts “Pusdienu piedāvājums, kāpsotu tīteņi - 2.70” tad tā nekādā veidā nav krāpšana, bet gan klienta muļķība nenoskaidrot vai tā ir gabala cena.
…nebūtu pirmā reize, kad pēdējā laikā esam Bez Tabu
Bet jā,
teksts bija +/- šāds. Tīteņu piedāvājums mani padarīja neapdomīgu.
happens to the best of us
Nu tad šim nāksies kļūt par learning experience - “Nepaļaujies, ka tas kas Tev šķiet pašsaprotams, tāds būs arī citiem” a.k.a “lai cik mazs arī nebūtu tītenis, tas var likt raudāt”
A post was merged into an existing topic: Mūsu Foto stūrītis
don’t mind me, posted in the wrong topic, nothing to see here
Origo gāju pirkt zābakus, paldies dievam visos veikalos lopiskās atlaides un kko isdevās tīri smuku paķert.
Nāku atpakaļ caur tuneli, četri policisti pratina kaut kādu onkuli sejas maskā.jo ilgāk pratina jo skaļākd onka paliek. Ak šī origo burvība
Pie durvīm atnāca tantuki, taisot aptauju vai jaunais gads tiekot sagaidīts ar pozitīvu skatījumu. Prasu no kādas iestādes un kādam nolūkam aptauja, viņas sāk minstināties un kaut ko aplinkus runāt. Skaidrs, grib par Jēzu man stāstīt.
Saku, nē paldies, izgāju svētdienas skolu, zinu vairāk nekā vajag. Viņas man saka, ka visiem mājas ir Bībele (?), bet reti kurš patiešām lasa, viņas var pastāstīt vairāk.
2. Ceru ka šie misionāri neatveda gripas baciļus
Pacēlu zvanu no nezināma numura. “Can we talk in English… or maybe Russian?” Es uzreiz padomāju - nu tad jau laikam kkāds investment scams atkal… Saku English, turpinam sarunu, izrādās, viņa zvana no poliklīnikas pārliecināties, ka rīt būšu pie neirologa… Nu hz. Vibe check was not passed. Ja jauns LORs varēja iemācīties latviešu valodu labā līmenī, tad šādam prastam “vai jūs būsiet?” zvanītājam jau nu 100% vajadzēja iemācīties the basics latviski. Man pat vajadzēja pārjautāt, no kurienes jautā, jo viņas angļu valoda bija diezgan lauzīta.
Attiecīgi padomāju, ka savā ziņā atkal notiek sava veida pārkrievošanās…
Laikam nebiju vienīgais cilvēks, kas uz šo uzrāvās. Šodien tie maksā tikai 2.10€ par vienu un tie ir palikuši lielāki! :o
moš tie aizvakardienas tīteņi, vnk uzpūtušies ;DD
kā jums liekas, cik ilgi var stāvēt ledusskapī vārīti makaroni?
just to make clear, viņi nav ledusskapī vārīti, bet nu uzvārīti un tad ielikti ledusskapī
Aizgāju pie neirologa.
Kamēr stāstīju savu acu kaiti, viņa jau sāka teikt, ka, iespējams, man ir tāda reta slimība ar nosaukumu “miastēnija”.
Lasot jau šī raksta sākumu, izklausās, ka reāli ir, jo man arī asins analīzēs tas viens rādītājs, kurš 5x pārsniedz normu, ir atbildīgs par imūnsistēmu, un rakstā kā reiz teikts, ka imūnās šūnas uzdarbojas.
Šeit arī baigi daudz kas līmējas kopā, pat negaidīju, ka tik daudz kādi sūdi var no šīs vienas slimības būt, but it all makes sense now.
Attiecīgi, kā jau saitā minēts, norīkojums uz elektromiogrāfiju. Ja šis variants būs, tad būs jāiet pie reto slimību daktera Stradiņos vai vēl kkur citur, un it kā esot zāles, kuras šo varot samazināt (bet, cik sapratu, ne pilnībā izārstēt).
Bet, katram gadījumam, apjautājos, ko tad, ja tomēr nebūs šis variants, viņa teica, ka nu tad norīkos uz citu izmeklējumu. Paprasīju, lai dod uzreiz to otru norīkojumu, lai nav lieki zaudēts laiks, staigājot šurp turp. Otrs izmeklējums, attiecīgi, ir datortomogrāfija krūšu kurvim, jo ir iespēja, ka tur varot būt kaut kāds labdabīgs audzējs, kurš spiež uz kaut kādiem nerviem, un attiecīgi traucē nervu signālu pārraidei.
Karoč neviens variants nav baigi feins, un, pēc simptomiem spriežot, miastēnija izklausās visticamākā.
Fun.
P.S. Vispār, lasot to LSM rakstu, izskatās, ka baigi paveicies, ka neiroloģe uzreiz ieteica šo slimību kā iespējamo variantu, jo rakstā teikts, ka var mierīgi nepaveikties un, ja ārsts par šo slimību nezin, tad dzenāt pa visādām izmeklēšanām bezvērtīgi.
P.P.S. Angļu rakstā arī minēts tas audzējs, kuru meklēs ar CT scan - timoma.
Update:
- slimnīcā uz elektromiogrāfiju ir 8 mēnešu rinda…
Medicīnas centrā ARS ātrākais 16. maijā…
DiaMed pateica, ka šobrīd nepieņem pierakstus, jāzvana no 1. februāra un tad uz martu it kā varēšot…
Visbeidzot uzzvanīju uz GK neiroklīniku, un tur - 19. februāris, un vēl zvanīs, ja atbrīvosies ātrāk. Win!
Ar datortomogrāfiju viss vienkārši - aiwa.clinic piektdien.
Es teiktu, ka kādas pāris dienas.
Līdz paliek pūkaini
Ja nav mitri un vāciņš pa virsu lai ar smakām nesasūcas, līdz piecām dienām. Varbūt nedēļu, ja tava morāle spēcīga un mērcei stipra garša xD
Ar ārstiem ir diezgan interesanti - daži tevi sūtīs nomirt, daži pasmiesies un teiks lai dzer D vitamīnu.
Man tā bija vienu reizi ar ausīm - sāpēja nervs. Ādažos LORs man izrakstīja zāles 70 eur vērtībā un vēl kaut kādu elpošanas masku, teica, ka alerģija.
Aizgāju pie vecās labās Bērziņas Saulkrastos, šī pasmējās un teica lai aizeju pie neirologa Rīgā. Izrādās no pārmērīgas klepošanas, man ausu nervam tas izbesija un šis sāka protestēt, tāpēc jāpadzer zāles, lai nomierina nervu. Zāles bija kādi daži jevāri…
Tas pats ar ginekologu. Man visu mūžu ir viena problēma (nav STS, I am safe :D) kuru Saulkrastos nevarēja diagnosticēt 10 gadus. Domāju nomainīt ārsti, šī beidzot man deva atbildi ka tā ir ģenētika, un lai ko mainītu, jāiet cauri 6 mēnešu zāles kursam, kas ir diezgan ķīmisks process, tāpēc lai samierinos un dzīvoju tālāk. Viņas izskaidrojums bija diezgan loģisks, tāpēc pie šī slēdziena paliku.
Vēl viens story par fizioterapeitiem. Pirms 2 gadiem gāju pie speciālista, vingroju, dariju lietas, bet vieglāk nepalika, tāpēc padevos. Tagad eju pie fizioterapeita Limbažos. Šī saka, ka vaina varētu būt gaitā. Hmm okay. Aizeju pie podometra, šeku reku, izrādās man gandrīz plakanā pēda - kreisā kāja visp ķermeni netur. Tā nu gadu jāstaigā ar pēdiņām
Man secinājums - domā līdzi, ko ārsts saka - viņi arī ir tikai cilvēki. Un labāk iet pie vairākiem speciālistiem.