Man arī sanāca nostaigāt tuvu 10 km -16 grādos. :D
im not the only one woohoo! ;DD
Pēc darba uz 3 stundiņām biju avotu ezītī uz galda spēļu vakaru, kompānijā uzspēlēju Eternal, pirmā zaudēju un tad ar tiem pašiem uzkapājām Assets, tur vismaz trešā vieta
Man bij vesela odiseja. Rīts sākās relatīvi mierīgi, attālinātais darbs utt, paralēli sāku pakot visas mantas, jo es biju izlēmis ka šodien pārcelšos uz jauno dzīvokli. Ap kādiem puspieciem es neizturēju, un četras somss plecos sametis devos ceļā. Bet vispirms ar visiem tiem kilogramiem uz pleciem es iedkrēju āgenskalna tirgū pec drošības naudas, jo tur bij tuvākais swedbank bankomāts. Tiku lidz dzīvoklim, nomocijos ar vārtiem, jau jutu ka no manis velk pēc sviedriem, atdevu naudu…un velos atpakaļ uz kojām pēc otrās, kaut kā tikpat smagās devas. Legit biju beigts atnākot mājās. Krekls ož krimināli, bet nav vēl veļas bļodas kur to nabagu iemestu. Kamēr visu saliku pa vietām, drēbes, virtuves piederumus, lego puķes utt, pagāja roughly stunda
Bruv, kas tev traucēja pa divām somām dienā aizstaigāt…
Man gan gāja relatīvi mierīgāk… Līdz brīdim kad dušā nejutu kā pa pieri slīd trekns putu kunkulis
Es pats laikam. Tas asinīs - kāpēc sevi vidēji mēreni apgrūtināt īsā laika posmā, ja var galīgi nomocīt ievērojami īsākā laikā
Yoo, man arī cepešpanna nāk līdzi. Un poda birste. Pa primo.
Man tik gribētos lai visi papīri tiktu ātrāk sakārtoti.jo pašlaik…atslēgas ir, līguma nav
Jopcik, kā tu tā, ievācies vēl pirms papīri parakstīti?
I mean…viņš ļāva. Un like viņš dzīvo tajā pašā stāvā, ja kas nepatiktu tad es to dabūtu zibāt. Pa lielam bijām sarunājuši ka pirmdien parakstīšu, bet uz pirmdienu nekā nebija, un viņšbuzņēmās vainu u zsevis…ja ļauj vākies tad ko lai es tur padaru.
Turklāt drošības naudu samaksāju takā nav galīgi tā ka pa fraju. Un like…tas ir viņa interesēs līgumu sastādīt max ātri
Man vnk galvā skan:
tāda kā paranoja, ka tik tur nav kkādi sūdi, tjipa ievācās kkāds tipiņš bez līguma, saucam policiju un kkāda tāda huiņa. Aizdomīgi vnk.
Nuu… ir wpp sarakste ar īpašnieku…Un like…atslēgas
Bet nu manuprāt šis nebūs tas gadījums, jo tā nav nekāda mega giga māja. 2 stāvi, 11 istabas un kā jau minēju šamējaus dzīvo turpat un viņam visa māja pieder. Nē nu protams ir tā nedaudz neforši, bet ehh. Jābiksta ik pa laikam bū
Edit- jābiksta nebūs, jo šodien kip pa dienu atsūtīs
Atslēdzu drabnīcu lai dzirdētu divus telefonus reizē taurējam…
Nav jau tik traks tas īpašnieks
Šodien jūt ka vakar baigos smagumus staipīju, pleci tik stīvi XD
Lieku kā editu, lai spams nesanāk:
uzminat kuram atkal darbā ūdensvads pārplīsa XD un tā rezultātā piespiedu attālinātais darbs?
es ļoti ceru ka tas ir cits, nevis tas ko vakar salaboja
Nu ja tas ir kas cits, tad jums tur trubas ir avārijas stāvoklī, jopcik!
Ja nav, tad rukožopi, kas nav diži labāk
Nuuu…tā visa māja tāda…so so
Citiem vārdiem sakot - grausts.
šodien saldi čuču, zvana telefons, nepazīstams nr. as we all (probably) - es neceļu nepazīstamus numurus ;D atnāk īsziņa no tā nr. “te kurjers” ;DD izrādās šis tas, ko pasūtīju no Shein, tagad ar kurjeru piegādājās - da service on point!
edit: i go back to sleep now
edit edit: didnt go back to sleep