Ko Tu šodien darīji?

Nopirkām priekš kospleja kosmētiku, viss izmaksāja uz 105€… :dotted_line_face:

2 Likes

Deam, tagad man ir bail no sava skursteņa :owocry:
Ceru ka tavam tēvam čūlas nav lielas :kowai:

Neuztraucies, mans skustenis ir tālu no tevis, it can’t hurt you

Šodien oficiāli pāreju tumšajā pusē un piebiedrojos tam foruma lietotāju klubiņam, kas IENĪST un NICINA faktu, ka viņu nevainīgos jautājumus pārnes uz jaunām tēmām.
Anakin Skywalker Darth Vader GIF - Tenor GIF Keyboard - Bring Personality To Your Conversations | Say… | Star wars movies posters, Anakin skywalker, Darth vader gif
Esmu gatavs iniciācijas rituālam

4 Likes

@Menestrels mūc!!

4 Likes

Wellcome!

2 Likes

Ha Ha Ha Lol GIF

Nē nu, šis vismaz ir kaut kas tāds ko tu šodien izdarīji - pievienojies tumsas pusei. :D

Tikko atgriezos no galda spēļu nedēļas nogales - sestdien no deviņiem rītā līdz diviem naktī, šodien no deviņiem līdz trijiem. Pāsāciena highlighti bija XCOM co-ops, Sons of Anarchy un Lacrimosa. Un divos naktī mēģināt prātu citam nolasīt ar bij jautri - The Mind.

5 Likes

Pamēğinājām uztaisīt make-up :sweat_smile: nezinu cik veiksmīgi, bet man patika kā izskatās

6 Likes

Braucot autobusā uz rīgu es kā parasti iemigu. Pamodos pie naruto ost skanam austiņās. Pat hz kā līdz tam algoritms mani aizveda

2 Likes

Vai ir mēģināts skatīties SHEIN online veikalā? Pats pasūtu tur priekš visādiem rokdarbiem un kvalitāte ir bijusi laba. Pamanīju, ka tur var atrast arī merchandise priekš kospleja. Varbūt varētu noderēt?

Nav skatīts tur :sweat_smile: būs jāpačeko, bet nu vakar sapirkām kosmētiku, kura diezgan patīkama

šodien nostaigāti 11 km pa -20 smth grādiem - pārsalu, bet unreal happy :kawaii_potato:

4 Likes

Chilly (not freezing) weather walks are the best!

1 Like

Man šodiena ir tehnisko probēmu diena, vuhū!!

Viss kas vien var uzkārties, ir uzkāries, darba daudz, bet neko reāli darīt nevar. Vismaz smuka saulīte pa logu ārā spīd

About the same here. Fix after fix to do

1 Like

šodien ir daudz jādara, bet es nedaru, bet ir jādara, bet es nedaru, bet ir jādara, bet es negribu ;DD

2 Likes

Manam draugam tā sākās rīts, mašīna nepalaidās, darbā pazudusi apkure, galu galā brauca mājās xD sponta brīvdienu dabūja
A man darbā eksāmens kvalifikācijas paaugstināšanai bija, noliku, pārsteidzoši viegli bija, darba maz, klientu maz :sweat_smile:

2 Likes

Šodien man aizsala trubas. Tagad atkausēju. :grin: