Ko Tu šodien darīji?

Uz stundiņu biju darbā un pēc tam uz aniimeshop aizgāju, nopirku šo brīnumu

7 Likes

Aizgāju pie ģimenes ārstes māsiņas, dabūju norīkojumus uz asins analīzēm (izrādās, pilnā asins aina ņifiga nav “visas lapas pieķeksētas pilnas”, bet gan tikai daži basic ķeksīši, pārējais viss ir papildus, un izrādās #2, ka es jau pagājušogad janvārī biju to uztaisījis, kad taisīju analīzes pēckovida markeriem), acu ārstam (jo ir kinda slikti), un ausu ārstam (jo māsīca tjipa vislaik kko nomurmurina un “tu nedzirdēji??? tev slikta dzirde”, which is, if course, bullshit, bet nekas, aiziešu, paprasīšu, lai iztīra, par ļaunu nenāks, moš reāli sākšu labāk dzirdēt, pie reizes painteresēšos, kā pareizāk tīrīt ausis).

Asins analīzes arī uzreiz dzelzceļniekos uztaisīju, pie pārējiem diviem turpat arī pierakstījos.

Update: rezultāti D vitamīnam jau ienāca, izrādās, deficīts:
image
Update 2: rezultāti pārējām analīzēm arī ienāca, izrādās, man kaut kādi eozinofīli ir KRIETNI virs normas. Tjipa kkas ar sēnītēm un parazītiem; iespējams, ka tas dēļ radiniecēm, jo viņām tur pelējums…
image

Tev gan daudz D Vitamīna :joy:
Man aptuveni uz pusi mazāk . Un teikšu var just, kad šamejais ir līmenī vai zem tā. Pagājušajā gadā tas pats bija. Neesmu vēl droš, bet nojauta, ka tā man ir sezonas slimība.

NOsauksim to, ko darīju pa gadu un cik daudz.
Vinsotaļ interesanti. Nekad nebūtu domājis, ka tik daudz sabiedriskajā un kudi tik daudz vēl vnk esmu nobraucis.
Labojums: varu vien pieteikt, ka noteikti dati mānās, kaut kam vajadzētu būt vairāk vai maizāk, ne vienmēr nets/lokācija vai pats telefons ir. :D

2 Likes

Šodien ļoti savīlos kad veikalā nebija saldēto cepelīnu, bet omu nedaudz uzlaboja rīku izpakošana
Mazliet guilty pleasure, jo tos vairāk gribējās nekā bija nepieciešami.

4 Likes

Vispār man māsiņa tā interesanti izteicās, ka 4000 SV D vitamīna esot profilaktiskā deva. Es ahujel, jo veikalā gandrīz visos iepakojumos ir 1000 vai 2000 SV, un es kkur biju dzirdējis, ka 1000 esot priekš bērniem un 2000 priekš pieaugušajiem normāla deva, bet te pēkšņi 4000 esot norma.
Man vnk bija viens brīdis pagājušogad, kad es lietoju katru dienu tos 4000 SV, un man kkā ne pārāk laba pašsajūta bija, tad iedomājos, ka moš tas dēļ D vitamīna, pārstāju lietot, un pārgāja, it kā sanāk, ka tā arī bija, bet te atkal redz par zemu un 4000 - pareizi…
hmmmm

Ja ir, pie kā pieskrūvēt, tad vajag :smiley:

Kā tu dabūji viņu uz visu gadu?

Terminally online? :smiley:

No, no, parādīt visu gadu. Man tikai pa mēnešiem… :/

Nu 4000 pa 6x vai tml, ja nemaldos man ar bija izrakstīts tai gadā, bet lieta tāda ka tādu iepakojumu ir reti, tāpēc vnk bliezu reizē pa 2x2000. Nu tad lietoju reizi nedēļā.
4000 kad vajag atpakaļ normā savilkt vai tml.

Var būt blaknes. Man piemēras pašsajūta fantastiska bija un miegs ļoti stabils kļuva. Vot vienīgi āda uz rokām, tieši ap pirkstiem sāka līdzināties smilšpapīram, bet nu pēc kursa iziešanas pēc kāda mēneša, pat mazāk jau nozuda.

Man google pati atsūtīja statistiku, bet ja tu ieej savā location vēsturē, ja tev ir iespējota šī lieta, ka saglabā, tad var par jebkuru periodu atlasīt.

Bet tak katru dienu jādzer.

Aptiek var nopirkt Nateo D pilienus un kapsulas 4000, es tik kapsulas pērku, pa 60 ir iekšā un katru dienu vienu dzeru

1 Like

yeee same here!

Yep, man arī tās pašas kapsulas ir.

Sataisīju krēmzupu no pēdējiem ķirbjiem.

Tik Tok Girls GIF by Bianca Bosso

8 Likes

Nopērc 4000 spreju. Iet ilgāk par kapsulām.

Kā tas sprejs strādā? Kā viņu jālieto ? :sweat_smile:

Iepūt zem mēles 1-2 reizes pēc ēšanas. Tāds kā kaklā pūšamais… tikai nepūt kaklā.