Ko Tu šodien darīji?

Uzlikt tur elektrisko sildītāju, kas turētu dzīvoklī minimālus pluss grādus, protams, būtu optimālāk. :D Ja man būtu tāds dzīvoklis, vispār būtu baigais kārdinājums ieviest viedo elektrisko apkuri - kas pa lielam būtu vienkārši glorificēts apkures taimeris.

1 Like

vismaz privātmājās ūdens pievadiem kas ir ar sasalšanas risku izmanto pašregulējošo sildkabeli, kurš tur noteiktu temperatūru pēc iekšējās pretestības.

1 Like

Naktī no ceturtdienas uz piektdienu aizbraucām uz laukiem. Piektdien no rīta aizčāpoju uz veikalu pēc maisītāju uzgaļiem, plaķenēm, pāris skrūvgriežiem, un sienas rozetēm (2x2, 1x1).
Nomainīju viesu namā savā numuriņā un virtuvē uzgaļus, jo man zb, ka ūdens šļakstās pa visām malām.
Par to man iedeva šādu feini noformētu šokolādi:


Feelsgoodman.jpeg :smiley:

Plaķenes aiznesu radiniecēm kopā ar skrūvgriežiem un rozetēm, bet aplauzos, jo nebiju pat iedomājies/piefiksējis, ka viņām visas izņemot vienu rozeti ir pieskrūvētas sienām, nevis pareizi ar kārbu ieliktas sienās. Čāpoju atpakaļ uz veikalu, tur irdeva elektriķa numuru. Zvanu, paceļ, stāstu, viņš pasaka, ka ar tādiem sīkumiem nenodarbojas. Prasīju, kas tad nodarbojas - iedeva cita elektriķa numuru, teica, ka tas it kā apslimis un hz vai arī būs ar mieru, bet tam vispār nebija nekādu iebildumu, tās pašas piektdienas vakarā atnāca, apskatījās, un šodien desmitos taisīs.

Paralēli tam, saliku kopā māsīcas jauno gaming setupu no mana iepriekšējā kompja + jauniem periferāļiem, bet aplauzos pie interneta; vecākā māsīca bija uz ātro paņēmusi tele2 mobilo internetu, bet viņām tajā mājā ir baigi sūdīga zona, un tas bija zināms jau iepriekš, vismaz man un jaunākajai māsīcai. Karoč internets šāds (best case):


Televīzijai tjipa der, bet datorā viss velkas kā rūgta nāve, nošauties.

Atradu, ka tajā mājā it kā ir pieejams Baltcom internets 80mbps (jocīgs skaitlis, hz ko tā) ar televīziju, un tā, kā es jau esmu Baltcom klients, tad būtu jābūt ez pieslēgt uz mana vārda, to tad šodien zvanīšu, vai moš man pirmie zvanīs, jo es onlainā pieteicos.

Kā arī uzzināju, ka tele2 mobilo var 14 dienas izmēģināt un atcelt ja nepatīk (tjipa likums tā nosaka), tā kā to būs jādara, ja Baltcom būs pieejams; ja tomēr nebūs, nu tad būs dirsa.

Autobuss atpakaļ 4:10, šoreiz paspēju ar 3 minūšu rezervi, tagad jau sēžu mājās un tūlīt ēdīšu vakariņbrokastis, tad dušā un gulēt pēc ~22h nomodā.

2 Likes

tā šokolāde super forša fīča.

Yep, real nice and kinda personal touch.

A post was split to a new topic: Vai kāds zin kur vēl var atrast Aspara Samurai tēju?

Vedu malku klausoties jaunāko iepazīsti komūnu epizodi. Eju iekšā un pretī skrien sencis burtiski tā ka no kājām nogāza. Izrādàs, skurstenī sāka gruzdēt sodrēji, tā ka dūmi sāka nākt mājā pa visām spraugām. Plaisas sienas krāsā pilnīgi var redzet

Situācijas apdeits - visi novērsām, tēvam čūlas uz rokas, nervi visiem beigti, bet paldies dievam tas notika pa dienu. Naktī būtu…būtu kas būtu

Un tieši šī iemesla dēļ ārpus apkures sezonā ir jāparūpējās, lai sistēma būtu gatava sezonai.

Bet labi, ka visiem more or less viss izbeidzies labi

1 Like

Nu mēs regulāri tīram parasti. Hz kas notika

Varbūt vienkārši nenoveicās.
Esot tāds pulveris, kuri dedzinot tjipa var labi iztirit skursteni. Pats neesmu meģinājis, bet ir ieteikts.

Ko cilvēks vispār tādā situācijā var padarīt?

Nu ir tāda veco laiku metode kā sāli gāzt skurstenī. Runa ir par kilogramiem
Un tas ka brutāli jātīra. Tīrot arī sencis apdedzinājās, jo tur temperatūras ir oi oi oi

Biju apmeklēt Liepājas “nazca lines”

10 Likes

Prieks redzēt ka kāds bezgaumis nav izpostījis.


Nopirkām priekš kospleja kosmētiku, viss izmaksāja uz 105€… :dotted_line_face:

2 Likes

Deam, tagad man ir bail no sava skursteņa :owocry:
Ceru ka tavam tēvam čūlas nav lielas :kowai:

Neuztraucies, mans skustenis ir tālu no tevis, it can’t hurt you

Šodien oficiāli pāreju tumšajā pusē un piebiedrojos tam foruma lietotāju klubiņam, kas IENĪST un NICINA faktu, ka viņu nevainīgos jautājumus pārnes uz jaunām tēmām.
Anakin Skywalker Darth Vader GIF - Tenor GIF Keyboard - Bring Personality To Your Conversations | Say… | Star wars movies posters, Anakin skywalker, Darth vader gif
Esmu gatavs iniciācijas rituālam

4 Likes

@Menestrels mūc!!

4 Likes