Ko Tu šodien darīji?

Wow, cik tālu, bet tur ir smuki, ir būts :)

Nu nav jau tik tāku XD.

Pagatavoju maizes kukuli. Izrādās ka milti, ūdens, raugs patiesi arī ir vienkāršākā recepte.

6 Likes

Spēlēju Cyberpunk 2077, sakārtoju māju, atnāca draugs saspēlēt galda spēles, liela otrā pasaules kara kampaņa, pēc tam pabeidzu Cyberpunk ar Phantom Liberty nobeigumu. Tagad nevaru gulēt. Shit’s depressing. Neesmu vēl izdomājis vai labs vai slikts nobeigums, kaut kur pa vidam, bet tematiski atbilstošs.

3 Likes

Currently having a day off

Policija meklē tevi???

1 Like

Nu jau laikam jā, mājās notika traģēdija, salūza mīļākā mentīte atdalot sasalušos makaronus :cry:

Izkašāju no piebraucamā ceļa sniegu un pārbaudīju vāģim tehniskos šķīdumus. Nedaudz ar pārsteigumu atklājās fakts, ka man ir nosēdies akumulators, ko relatīvi nesen uzlādēju.

Būtu man darba dienas rīts… Lūk starpība starp foršu produktīvu dienu, un dienu kurā es spļautu liesmas un žulti uz visām pusēm

3 Likes

Šodienas veikums !!

10 Likes

Krēpes prasītos bik tumšākā tonī

Itkā dzīvē ir nemāku īsti fočīt pareizi … ar gaismu nemāku spēlēt vēl jāpamācās :+1:

Ak šitā…nē nu katrā ziņā tās izteiktās ēnas izskatās amazing

tieši tā, kā hercogs teica, bilde ir laba, bet jāskatās uz referenci, lauvām krēpēm parasti ir tumšas saknes/pavilna.

Kopā ar savu komandu @Kristianux @H_Hercogs Izlēmām krēpēs pataisīt tumšākas! :star_struck: Paldies :wink:

11 Likes

šodien visu dienu sildīju jauno dzīvokli, jo virtuvītē ir aizsalis krāns izlietnē :sweat_smile:

dude, what? pat ar manu aukstumu tādas lietas nenotiek… Radiatori pavisam aizgriezti ciet, viss mīnusos?

bit flabbergasted here, pat kaut kādam siltumam no kaimiņu puses jānāk, vai?

nuuu was unexpected for me too, izsaucu meistaru, pateica, lai lieku radiatoru un atsaldēju un vispār lai pārdodu to dzīvokli kādam citam :sweat_smile:

1 Like

oh shiii, ko tik kritiski?

Oh My God Wow GIF

nu vot - sabiedēja mani, tagad domāju, ko darīt ;D

I see panic in those eyes…

vismaz kaut ko konkrētu pateica, vai vienkārši piekasījās nepietiekošam siltinājumam?

2 Likes