Ko Tu šodien darīji?

Nē,bet es like dzīvoju piecu minūšu attālumā no Akropoles, bet tā vien šķiet ka viņa aizmirsa par manu eksistenci

The Office No GIF

1 Like

Es domāju, ka tu strādā :joy::joy::joy:

Ou well, es tulīt buķiku apēdīšu un došos mājup

New Girl Facepalm GIF by HULU

A priekš kam mūsdienās telefoni eksistē saule?

Mazums domāja ka tev priekšniecība roku nocirtīs ja telefonu paņemsi rokā darba laikā

Draugs spēlē Portal 2, es biju sākusi, atņēma man spēlēt, ik pa laikam savāds koops sanāca, bet tagad man ir letsplay, ko skatos :D

5 Likes

Laba spēle

Jā, ir ļoti laba, klasika :) Mi vispār dievina Half Life pasauli

Tiku pie ekstra lētas klaviatūras ar sev patīkamākiem taustiņiem tikai dēļ fakta ka iepriekšājais saimnieks bija sajājis spacebar taustiņu un mēģinājis to uzlaust (šai var atvērt tikai atlodējot)
Tagad jālūko iepriekšējo labi notirgot.

Ja ieskatās, viņš ir gājis apeshit pa to switču

3 Likes

Ierīvējies ar etiķi, lai pelējums neaug.

Ko tu tā, ziemas miegs piemeklēja?

SAAAAME!!! es neko sakarīgu šonedēļ neesmu darījusi…

Es rīt uz kalnciema ezi ar meiteni ar kuru sapazinos ogres pirtī laidīšu. Par dzīvokli ar viss safe, teica ka ka nevienam citam nedos, pat ja tikai pirmdien parakstīšu papīrus. Reāli new year new me.

2 Likes

Well_thats_alright_then

Es neesmu meiteni dzīvē redzējis kādu gadsimtu. :smiling_face_with_tear:

Nu lab, vispār redzēju gan, pagājušogad (HA!), veselas 3 reizes, bet uzmeta mani uz jaungada sagaidīšanu. :smiling_face_with_tear:

1 Like

O, mēs ar draugu ar atradām dzīvokli, tieši pirms svētkiem, kā viņš gribēja, nedārgu vienistabas, bez remonta specprojekta ēkā :sweat_smile: taisās pirkt

1 Like

oho! kas par rajonu? cik lielu?

Jugla, gandrīz piepilsēta, jo gabaliņš no transportiem, 40 m²

Es esmu pārāk ieķēries āgenskalnā lai vāktos prom. Legit foršākā Rīgas apkaime.

Cenas ar atbilstošas bet man palaimējās ar šo

Katram sava gaume, neesmu legit rīdziniece, man šeit viss svešs, dzīvoju šeit laikam kādu 4 vai 3 gadus… laikam

Nuu…es jau ar diži ilgi nedzīvoju. Tie paši 4 gadi būs. Bet nu esmu pieradis puslīdz

A kur pirms tam dzīvoji? :sweat_smile:

Līgatne. Tehniski joprojām esmu tur deklerēts