Ko tu pašlaik dari?

“SPELET CONCERT HALL”

6 Likes

jau?? ;DD

Nuy man jau kadu laiku jau ir tā spēle un labākais draugs palīdzēja savākt visus kuri man pietrūka ^^

1 Like

ēdu sacepumu un revidēju 69 GB bilžu, kas sakrājušās pa šo gadu :skull:
reāli nesprotu, ko var tik daudz bildēt…

1 Like

:laughing: Ja tev tagad liekas daudz, wait till new year arrives.

1 Like

Guess time to go for my second Mana game :saluting_face:

1 Like

Anyone else is getting Coudflare crashes?
Like internal server errors

2 Likes

Gaidu sadarbības partneru pasūtījumus, kuriem it kā vajadzēja būt jau būs ap vieniem, bet būt tik ap četriem.
Labi, ka uz darbu nesteidzot, žēl, ka tik 3,66 iztērēju Bolt, lai uz darbu kripatu ātrāk atbraukt.

1 Like

Yeh, lamājos, jo puse interneta vairs nav lietojams, tostarp mans webtoon avots. Mega korporāciju pakalpojumu konsolidēšena novedusi pie situācijas, kur pavisam elementāri pārtraukt pieeju lielai daļai interneta.

Onkulis lamājās no sirds jo nevar savu iemīļoto ziņu portālu komentēt :joy:

6 Likes

aha, bet vairums lapas atgriežas pāris minūšu laikā

2 Likes

scribblehub.com, royalroad.com, bato.to, lsm.lv jorpojām gar zemi.

1 Like

Laikam tai gadā bija, kad arī nobruka sistēma globāla, kas paralizēja lidostas un tml.
Interesanti cik problēmu tiks noveltas uz šīm tehniskajām problēmām? ;D

vismaz forums strādā kā ierasts ;D

Mums nav nekāda papildus aizsardzības slāņa - kā cloudflare. We are raw dogging it. :D

3 Likes

Moš labāk publiskajā postā šito neteikt, nevar zināt kas lasa :joy:

1 Like

Zinātāji to gan jau tā pat var pateikt. Nopingojot domēna vārdu tu pa lielam redzi caur kurieni tas iet.

Ja vajag, mēs, protams, varam sākt maksāt par DDoS aizsardzību, bet gan jau mēs nevienam tik ļoti netraucējam. ;D

1 Like

Forums aizdomīgi lēni tikko ielādējās.

2 Likes

Zin, pa šo man ir aizdomas, ka tas ir saistīts ar virtuālo serveru koplietotajiem resursiem. Es tās bremzes pieķeru tieši darbadienu vakaros.

Tikko no zobu izraušanas braucu uz mājām tāda sajūta ka gribās rāpties pa sienām :face_with_peeking_eye:

2 Likes