Ko tu pašlaik dari?

Gaidu rindā uz tehnisko.
Galvenais speciāli veicu pierakstu uz noteiktu laiku, lai ātri varētu iziet, nekas nebūtu jāgaida, cerēju ka pierakstiem būs atsevišķi, bet nē, mani ielika visgarākajā rindā :smiling_face_with_tear:

6 Likes

Rīgas apskatē kā standarts parasti var rēķināties 1h gaidīt rindā. Man ,manliekas, tikai vienu reizi paveicās ar 20min rindu.

1 Like

Man kā reiz arī rīt jādodas.

Valmierā ir vai nu 10 minūtes vai arī pusotra stunda. Vidusceļa nav.

1 Like

Ideāls sākums pirmdienai

5 Likes

Īsumā uzvaras parkā rīt būs koncerts(uz kuru plānoju aiziet ja kas) , un skatuvi, jau atkal bliež uz Bāriņu ielas

1 Like

Pusotra stunda it is.
(and it really was)

5 Likes

šobrīd raudu spilvenā, jo cerēju, ka gulēšu ilgi, bet kaimiņš jau no 10tiem urbj sienas tā, ka visa māja rīb :sob:

2 Likes

At least not at 6 am :’D

1 Like

vismaz izgāji?

1 Like

zinu, ka tu jau pats paskatījies… …gan jau.

Welcome to my life, kopš maija, kā viens pabeidza ar kuvaldu man sienas sist, tā otrs tagad griestos zāģē. Panesās kaut kādas ķēdes reakcija remontētājiem. Un, protams, profesionāļus neviens nealgo, kaut kāds kaimiņu Vasja ar Antonu pusgadu kapā, otrā kopīgi knapi vienu bārdas stiebru iztiepuši puikas darbojās.

1 Like

Neatceros nr zīmi. Meklējot forumā uzdūros interesantam postam no tevis:Dīvainākie jūsu sapņi - #131 by Kristianux

Jau pirms gada zināji ka pirksi volvo :smile:

dear lord, es jau kādu būtu tur apklusinājusi, ja mani no maija šitā mocītu

mad homer simpson GIF

Guess thats one way how to say ‘‘ Holding yourself together ‘‘ :’D

Well… the game is done, even if I had to restart after 15h :’D a great 8/10 game for me at least.

2 Likes

i finally let myself slip and bought this game called DATE EVERYTHING!
though im having a blast its so fun :D :smiley:

3 Likes

Viņa ir nereāli laba, man D&D spēle ļoti iepatikās, es jau dažus realised :sweat_smile:

1 Like

mēs te ar @akitsu PEAK spēlējam meanwhile ;DD

1 Like

PEAK IS FUN :3 …es vnk visus achievmentus ieks Peak savacu nacas meklet nakamo speli :D : D

2 Likes

Dzeru kafiju darbā jo mani no gadsimta miega pamodināja ar trauksmi no darba.

Autiņš arī bija biezā kārtā ledus.

1 Like