Ko tu pašlaik dari?

Cat Fun GIF by Black Roses Playing Cards

oh nooooo, nav kādas pretsāpenes or smth?

tiku mājās iedzēru tagad drusku labāk

1 Like

Stāvu pieturā un konkrēti salstu

1 Like

es ar’, reāli seja sala tur ārā :cold_face:

Nevarēju paiet garām :grinning_face_with_smiling_eyes:

9 Likes

Vai Shitbird izies skati ar kolosālo zirnekli logā :thinking:

4 Likes

tā ar zilgano cepuri pūce domāta vai?

Es nezinu, lkm jā :sweat_smile:

1 Like

Atklāju, ka nopirktais (pēc dzinēja koda piemeklēts) rullītis ir nelietojams. Protams tikai tad kad biju pavadījis stundu visu skrūvējot.

glitch michael GIF

4 Likes

Pizģedz, logs jāmaina ;_;7

4 Likes

Bedīgi, man šķita ja nav lielaks pa 2 eiro monētu tad ok.

Papēti, ir dzirdēts par kaut kādu brīnuma epoksīd līmi logiem, kura aizpilda plaisas, sacietē zem UV, varbūt ko tādu varu atrast.
Nezinu, kas par cenu, bet varbūt varētu būt lētāk, nekā logu mainīt.

RekuAmazon.de : glass repair kit

Vienīgi jautājums cik lielām, dziļām plaisām paredzēts, iespējams pēc tam pulēšana vēl nepieciešama..

1 Like

Ceru tev nav apsildāmais vai ar citām ekstrām?

tas bija tas vecais labais triks, ka, ja ir vadītāja pusē, tad nav variantu - jāmaina

Man jau piespiests viņš ar epoksīdu, par liels tāpēc nelìdzēja. :pensive_face: man liekas tieši ir tā 2€ monēta.

Skates čalis teica ka ja būtu viens tas zirneklis vēl izietu cauri, bet man otrs mazāks arī ir, tāpēc nekā.

Paldies dievam nav, bet jau par pliku stiklu tāpat savi 200+. Vismaz tā bija kad iepriekš mainīju, moš tagad jau līdz trīs simtiem aizgājis.

Šitai mašīnai tas ir jau trešais stikls btw :joy: dirsā zemes ceļus

2 Likes

es par 190 samainīju uz labo stiklu a.k.a ne ķīnieti

1 Like

Mans serviss ķīniešus vairs pat nepiedāvā :sweat_smile: es pat neiebilstu ja viņi būtu, jo vismaz nebūtu žēl kad nenovēršami nākamais akmens ielidos

FYI labākam rezultātam stiklu ar fēnu uzsilda, vispirms izvelk stikla gabaĺiņus. Ja pareizi, atceros vairs.

Uz nākamā toč pamēğināšu pasildīt :thinking: Bet te tāpat diez vai daudz varēja glābt. Tbh brīnums ka viņš vispār neplīsa tālāk un tā arī palika tādā smukā koncentrēt aplītī.