Tapēc ka viņi ļoti daudz ko izlaida no mangas.
Aizleca pārāk tālu izlaižot svarīgus notikumus.
(Cik es saprotu, neesmu ne lasījis ne skatījis.)
Nu bet tas tak nepadara esošo sliktu! Neloģiski. You rate what’s there, not what isn’t.
Cik esmu dzirdējis ka viņi var teikt izlaida pašu svarīgāko mangas daļu, kas principā izmaina visu stāstu, līdz ar to beigas sanāk neloģiskas un nekas netiek atrisināts
Tur tas āķis ar adapcijām - viņas neeksistē vakuumā, un ir ļoti grūti( un manuprāt nepareizi) tās izolēt no orģināla
Man nav grūti, es vnk skatos un izbaudu (vai arī nē) to, kas ir.
E.G. man patika gan Harija Potera grāmatas, gan filmas, un es vispār nepievērsu uzmanību jebkādām atšķirībām.
At ep 5… still a 7/10 at least.
Ne visi to dara, it īpaši tie kas lasījuši mangu.
Lielākā daļa grib 1:1 adaptāciju.
And once again:
Expectation is the thief of joy.
100 pages in, pašlaik ļoti patīk ne-lineārais stāstījums, un kā pasniegts laiks periods. Manuprāt latvieši nevarētu uzbliezt gabalu ap šo laika periodu kas nebūtu fokusēts uz strēlniekiem, valsts dibināšanu utt. A te Igaunija ir tikai galvenās varones atmiņās. Like pašlaik viņa strādā ka Šanhajā dzīvojošas anglofiliskas krievu aristokrātes miesasardze
Promised Neverland manga arī pa lielam cieta no tā paša. Startā sērija riktīgi ieskrienas, jo met tev pretī daudz intrigas par to kas notiek visumā, taču sērija izvēlējās atvērt visas kārtis un pēc tā stāsts kaut kā neatkopās.
Es nebrīnītos, ja oriģināli šis bija īss stāsts tikai par bāreņu namu, kuru autors vēlāk izdomāja bliezt tālāk.
Well, at least the author decided to end it, not just add layers… of layers… of layers and not explaining much, a few friends were watching with me, and they said that they lost the story multiple times
bija netipiski produktīvs dienas sākums, bet tagad man negribas darīt absolūti neko. Arī atbildes vēstule no dabas aizsardzības pārvaldes ar pamatdomu “lol, uztaisat ģenerālplānu un tik tad pateiksim vai atļausim” situāciju neuzlabo. Domās esmu jau ceturdienas vakarā, kad bēgšu prom no Rīgas. Vismaz inventarizācijas saraksti ir pāri pusei jau iesniegti
Stāvu teikas pieturā iekšēji gruzdot. Sanākusi ļoti neproduktīva diena, īpaši jo retas grāmatas pārdevējs mani noghostoja. Visa diena vējā.
Mein Kampf?
Tā jau nav reta. Varbūt vienīgi izdevumi ar autogrāfu.
It kā tak aizliegto grāmatu sarakstā, ne? Vai varbūt tagad vairs nav? It kā esmu dzirdējis, ka esot diezgan crappy grāmata, tā kā loģiski domājot nebūtu baigais iemesls aizliegt.
Un autobusā ātri vien sāka dedzināt kuņģis. Vienkārši meistarklase.
Skatos kaut ko par kultūru (it’s a livestream, for now):
Although strīms iet jau gandrīz 2h un es tikai tagad ieslēdzu, pa vidu nav tas, būs jāsāk no sākuma.