mirstu iekšēji mēģinot konspektēt fizikas grāmatu par motoriem, kur formulās atkārtojas vieni un tie paši burti, tikai ar dažādiem afiksiem, pusei nav tulkojuma.
Gaidu uz paiku no Hačapurija Āgenskalns; pasūtījumu paņēma kurjers, kuram ikona=auto, bet šams brauc cauri Vecrīgas mazajām ieliņām (100% velo) un acīmredzami pa ceļam apstājas papļāpāt ar visiem čomiem, ko satiek. Šobrīd stāv pretī Pētera baznīcai:
Ko viņš tur pazaudējis un kāpēc nebrauc pa taisno šurp pa promenādi - labs jautājums, bet stāv jau minūtes piecas. Uzrakstīju viņam un sāka kustēties. Būs piegādes brīdī rūpīgi jāpārbauda, ka viss pasūtījums ir vietā un nekas nav izvilkts…
Maybe a daily prayer
Damn… Wish ya the best, tādēļ laikam tik picas varu pasūtīt, jo tur diži nevar izvilkt, uzreiz ieraudzītu xD
5 posts were split to a new topic: Vai tu uzticies ēdiena piegādei?
Tikko Pabeidzu MADISON, a great 8/10 game, but since I still have time to stream, lets try this one xD
Gaidu vai kāds sīcis nāks saldumus diedelēt. Pagaidām kapa klusums. A velns es speciāli nopirku cepumus
Spēlēju CS2 Premier un “izbaudu” absolūtu deģenerāciju no visām pusēm…
Lai līdz tavām durvīm tiktu tur vēl vajag pacenstiens.
Pēdējā brīdī ienāca iedvesma tāpēc svārki vēl tikai top helovīna kostīmamxD
Trust the process saucās
Es domāju sākumā doties uz Hallowēna pasākumu, bet pamanīja ka tagad baigi līst un doties es vienkārši saslimtu, jo esmu nedaudz apaukstējies! Tādēļ sanāk laikam palikt mājās un mācīties!
tomēr es domāju ka varu, jo lietus nelīst un laikapstākļi ir tik dīvaini
tikko pārrados mājās, netālu no tām redzēju vēlu meteoru nozibam skaidrajās debesīs
Izgāju ārā ar domu pastaigāties pa mārupītes mežaparku. Sapratu ka laiks ir ne visai foršs, tāpēc paķēru jānī rozē Igauņu vēsturisko romānu par ceļojoša cirka mākslinieci kuras ceļi akrievijas impērijā krustojas ar samuraju dzimtas pēcteci. Izklausās intriģējoši