Ko tu pašlaik dari?

Ēdu nedaudz pārceptu picu un skatos RRR

3 Likes

Grēbju ķirbīti.

8 Likes

Spēlēju Danganronpa un mēğinu saprast, kas notiek :thinking:

7 Likes

Braucu mājās

3 Likes

Čut čut jāpiekrāso

8 Likes

mirstu iekšēji mēģinot konspektēt fizikas grāmatu par motoriem, kur formulās atkārtojas vieni un tie paši burti, tikai ar dažādiem afiksiem, pusei nav tulkojuma.

3 Likes

Gaidu uz paiku no Hačapurija Āgenskalns; pasūtījumu paņēma kurjers, kuram ikona=auto, bet šams brauc cauri Vecrīgas mazajām ieliņām (100% velo) un acīmredzami pa ceļam apstājas papļāpāt ar visiem čomiem, ko satiek. Šobrīd stāv pretī Pētera baznīcai:

Ko viņš tur pazaudējis un kāpēc nebrauc pa taisno šurp pa promenādi - labs jautājums, bet stāv jau minūtes piecas. Uzrakstīju viņam un sāka kustēties. Būs piegādes brīdī rūpīgi jāpārbauda, ka viss pasūtījums ir vietā un nekas nav izvilkts…

Maybe a daily prayer :pray:

7 Likes

Damn… Wish ya the best, tādēļ laikam tik picas varu pasūtīt, jo tur diži nevar izvilkt, uzreiz ieraudzītu xD

5 posts were split to a new topic: Vai tu uzticies ēdiena piegādei?

Tikko Pabeidzu MADISON, a great 8/10 game, but since I still have time to stream, lets try this one xD

Gaidu vai kāds sīcis nāks saldumus diedelēt. Pagaidām kapa klusums. A velns es speciāli nopirku cepumus

2 Likes

Spēlēju CS2 Premier un “izbaudu” absolūtu deģenerāciju no visām pusēm…

1 Like

Lai līdz tavām durvīm tiktu tur vēl vajag pacenstiens.

1 Like

Pēdējā brīdī ienāca iedvesma tāpēc svārki vēl tikai top helovīna kostīmamxD
Trust the process saucās

7 Likes

Es domāju sākumā doties uz Hallowēna pasākumu, bet pamanīja ka tagad baigi līst un doties es vienkārši saslimtu, jo esmu nedaudz apaukstējies! Tādēļ sanāk laikam palikt mājās un mācīties! :melting_face:

tomēr es domāju ka varu, jo lietus nelīst un laikapstākļi ir tik dīvaini

2 Likes

Sāku darīt savu helovīna makeup

7 Likes

tikko pārrados mājās, netālu no tām redzēju vēlu meteoru nozibam skaidrajās debesīs

2 Likes

Izgāju ārā ar domu pastaigāties pa mārupītes mežaparku. Sapratu ka laiks ir ne visai foršs, tāpēc paķēru jānī rozē Igauņu vēsturisko romānu par ceļojoša cirka mākslinieci kuras ceļi akrievijas impērijā krustojas ar samuraju dzimtas pēcteci. Izklausās intriģējoši

6 Likes

Watching The Promised Neverland season 2, and still wondering why its a 5/10 even if season 1 was a 8+/10 , but atm only at ep 2.

2 Likes