Hvz man notricētu roka, nēbutu gatavs.
Teicu 50/50 ka sanāks. Saimnieks deva zaļo gaismu. Gaidīšu DC/DC pārveidotāju un lūkošu izpildīt.
Es izbaudu muskuļu sāpes un vienkārši ciešanas
Life is pain.
And then you die.
Viens maziņš čipītis ar daudz kaimiņiem blakus. :D No malas skatoties tik sīkā lodēšanā ir kas maģisks.
Pazīsti kādu kas vēl projām aktīvi lieto Xbox 360 vai arī tas vairāk ir kāds kolekcionārs?
Officiāli sācies atvaļinājums!!
Pārkāpu pāri skopumam un pieteicos uz moss art studio stabilizēto sūnu adventes vainagu meistarklasi uz 17.to datumu
Padārgi, bet ņemot vērā ka visi materiāli tiks nodeošināti + tēja/kafija/vīns, nav tik traki galu galā
Cik ir dārgi un kur jāpiesakās? :D
60 eiro
Pagaidām 5 vietas vēl ir pieejamas
Kur šādu iespēju uzgāji? Kaut kur caur Word-of-mouth vai FB event?
Es par šito studiju un to ka viņi šad tad taisa mesiterklases uzināju jau pirms kāda laika tīri dēļ algoritma. Vnk šorīt šiem storijā redzēju par šo pasākumu, sapratu " fuck it" un pieteicos lai atvaļinājums nebūtu vienos lauku darbos pavadīts
Forši! Šādas meistarklases ir visnotaļ jaukas - un cena liekās pat tīri normāla. It īpaši, ja vēl piedāvā kafiju, tēju un viņķeli.
Man šodien Latvijas Pasta nodaļā pienāca mana paciņa no Austrālijas ar 1kg miniatūrām!!! Uhhh, excited!
Un ko šie? Ne jau sūtīja prom?
nu nav variantu, negribu gaidit ‘’ x ‘’ amount of hours.
Kontekstam - pirms kāda laika piedalījos natura 2000 fotokonkursā. Vakar tika publicēti rezultāti
Un…pie manas iesūtītās bildes kas iekļauta topošajā žurnālgrāmatā ( lapukoku sveĉtursēne) ir fakin cits autors uzrādīts. Uzrakstīju sašutušu epastu orgiem kas par sūdu
3 reiz nevinnējis bingo ar viena cipara starpību devos tālāk.
Nu pieturēju eklērnīcā ieturēties pirms ārsta.