Kā kurā topikā, lielākoties ar popkornu un aliņu
Umm jaa šito es redzēju bet ir tāds safe version arī, kad atradīšu atkal ielikšu
Es noprokastinātoju 40min un tad visu izdariju pa 15 min, mamma domāja ka es visu šo laiku strādāju… successss
That’s not the flex you think it is
Tajā pudelē ir Borjomi uz pohām no iepriekšējiem lasījumiem.
Umm yaa mayb but i like to flex it my way tho
Uff paguvu uz veici pec alko tieši 1min pirms slēgšanas ciet woof
And that’s not a flex either
Varbūt beidz dzert kā alkoholiķis, ja jau tā nav naudas?
Ufff negribās skaidrot… Bet nu tu nesaproti, man šodien jāpastrādā un lai es būtu kaut cik productive un nevis depressed vai anxious i gotta get help of the alco, it works for me ok?
Ja es varētu es nedzertu bet its my meds u__u
Pirmā pēc idejas laba jo ir kā normāla kaste, bet varētu būt arī tā kas salauza kaķēnam ķepu. Pēc video nevar pateikt kāds viņai tur sensors, plus tas kaķis iebāza iekšā galvu kad grābeklis strādāja, un grābeklis neapstājās. Iespējams ka var iespiest ķepas vai galvu mazākam kaķim starp sienu un grābekli.
Otrajā ne kurš katrs kaķis vispār gribēs dirst, jo nav tak ar ko apkast. Un ja iemāca dirst tur, kāda garantija ka viņš nesāks to pašu darīt uz līdzīgām plakanām virsmām, piemēram uz īstā printera?
Tai trešajai vismaz redzās ka sensors tiešām strādā, bet nez, man kaut kā ar sava kaķa galvu riskēt negribētos, jo zinu ka vismaz vienai no tām ķīniešu kastēm bija gļuks atjauninājumos, kas atslēdza sensoru.
Ir jau kaut kādi drošie dizaini arī, man liekas viena bija kā U burts ar vaļā augšu un sūdus grāba ārā tā, ka tur īsti nevarēja kaķis iesprūst, bet tā bija no dārgā gala.
Pls ja vari atrast, ieliec linku tai dargajai kastei
Bik nepareizi atcerējos, nav īsti kā U burts, bet viņai augša ir vaļā un viņa šūpojas tāpēc mazāka iespēja iespiest galvu, un ir divi sensori.
https://www.amazon.de/-/en/M1-Self-Cleaning-Odour-Free-Hygienic-Capacity/dp/B0CSKBWBF6?dib=eyJ2IjoiMSJ9.a8q-aMR8NDSC2N8nAkQ_ARW2mcfnmKww4AH_4oNkq0tzlXrx3xBBfcALNa38rTGs.TSG5mhuMyrGVYkdwZGHFuTUlfIgHUWKrv9Yin_-hcsA&dib_tag=se&keywords=nekasa+m1&qid=1748117081&sr=8-2
Bet nu attiecīgi maksā gandrīz 500 eiro
8h passed, so hope ya slept :'D
Dabūju kādas 10 kastes ar māju olām, jipī
Cik ilgi var glabāt no pieredzes?
Diezgan ilgi. Pat līdz mēnesim. Mājas olām primāri ir tas, ka tās ir nemazgātas (veikala olas bieži ir). Tas noņem to aizsargkārtu olām, kas uzreiz samazina, cik ilgi var turēt.
Lai pārbaudītu, vai ola ir sabojājusies, paņemt to viegli pakrati - bieži dzirdēsi tādu kā “želejas bumbiņu sitoties apkārt”, ja tā ir sabojājusies. Labām olām neko nedzirdzēsi un viss būs “viens veselums”.
Otrs - pirms met uz pannas, ieliec mazā trauciņā kad plēs uz pusēm. Smirdēs, ja ir sabojājusies
Mums vienreiz arī iedeva lauku olas un tās ēdot, garšoja pēc reālam zivīm. Izskatās, ka saimnieks deva zivju atliekas vistām
Trešais: ieliec ūdens peldē. Svaigas olas nepeldēs.