Mostos
No gaišas puses neizskatās ka iekšā bija daudz.
Viņš bija pilns, es viņu tikko dabūju Tikai izgāzās uz matu gumijām tāpēc lielākā daļa nozieguma sasūcās
Lai gan vakar aizgāju gulēt nosacīti laicīgi, pamodos piecos, un īsti vairs nevarēju aizmigt, un tagad tādās pus transā eksistēju
Šodien piezvanīja un pēdējo jāvārdu pateicu, tikai lieku reizi pasūdzējos par slikto interneta kvalitāti, jo vakar 6 reizes pazuda internets, reāli zajebal jau. Vnk skatos youtube un bakš - offline. Skatos pingu - pazūd paketes uz minūti, un tad atkal aiziet. Pēc pusstundas-stundas atkal tas pats.
Bet diemžēl manā būcenī nekas cits labāks nav pieejams, tikai mobilais internets, but fuck that shit, pings 2.5x augstāks (~38ms, manam mājas internetam ir ~15ms), ātrums tāds pats @4G. 5G velk līdz 233Mbps, bet pings ir vēl augstāks (45ms), un mani vairāk interesē pings, nevis ātrums.
Pazust nets uz minuti youtube pat varētu nejust tur uz priekšu ieladē.
Jā, noteikti daudzas reizes esmu arī palaidis garām, jo vnk bija iebuferējies, bet arī pietiekami daudz reizes esmu uzķēris. Man jau nav tik ātrs tas internets, uz papīra max 90Mbps download, bet neviens websaits jau reāli nevelk tik ātri. Un ja pat youtubē, kur ir pre-buffering, atvienojas uz pusminūti… Nu tad ir slikti. Un ja tas notiek vairākas reizes dienā - tad serviss ir ļoti sūdīgs, it īpaši galvaspilsētā, pie tam valstī, kura agrāk bija top 5 pasaulē pēc interneta ātruma.
Šitā garšīga manta
Pag tas ir pildījums vai pa virsu uzliets
Tas ir tas gotiņas saldējums ar riekstiem?
runājot par saldējumu, re ku ir tā recepte:
šodien jāiemēģina
HELL yeah brotha!
Hint pie pūķa - quick time eventos jātur visu laiku Space un ar WASD jāizvairās uz sāniem vai augšu/leju tad, kad pretinieks šauj virsū. Es sākumā pie šitā baigi lažoju, līdz sapratu, ka nevar vnk tajā momentā nospiest.
Varbūt. Rieksti tur bija.
izskatās pēc mājas gotiņas UN KAS VAINAS SALDĒJUMAM !
Kādam saldējumam? Es redzu tikai karameli
Tik smalkas? Nevar saprast mērogu no bildēm.