Ko tu pašlaik dari?

Guess… I accidently killed someone, for the Dark Brotherhood to approach me :'D

2 Likes

Lucien Lachance glowup :eyes:
One of the best questlines in the game tbh

2 Likes

workin on my etsy shop

2 Likes

Beidzot saņēmu pareizo stikliņu un samainīju. Ķīnas kvalitāte, bet tāpat izskatās gumijas blīves vecajam galīgi nepalīdzēja.
Periskopisko lēcu gan bija traki grūti notīrītm

8 Likes

I will do them, the moment I get Thiefs guilds ‘’ fake identity ‘’

1 Like

Gāju pa lietu rakt ārā vecos ābeļu celmus.

Pirmais-kā pa sviestu
Otrais - kā pa sviestu
Trešais - dubļos līdz ausīm, nācās iet pēc cirvja, iestigu skaldot un rokot uz kādu pusstundu kamēr izdabuju to maitu ārā. Rezultātā viss tā izdangāts it kā tur traktors būtu braucis un dubļi pat uz sejas bija

4 Likes

Nav jau tālu no patiesības :smiley:

1 Like

Dyin, tweakin coz mamma liek mazgāt kāpnes un tīrīt kaķu toletes atkal :sob: un tikai tad viņa man iedos naudiņu lai noformētu etsy pasūtījumu… Es vnk paprasiju aizdot bet… Oh gosh whyyyy…

Nuuu… tas jau izklausas visai racionāli. Plus, vai tad tu savus minkas nemīli.
Kastīšu tīrīšanai vispār ir jābūt ikdienišķai darbībai. Vislabāk jau divreiz dienā, jo ja savācās par daudz nepatīkami pašiem kaķiem un pārējiem mājās.

Atceros kad biju nopircis sliktus “eko” pakaišus. Kad runcis iekāpa gultā smirdošs.

4 Likes

Nu jaam protams bet nu man grūti saņemties… Es jau iztīru no poops everyday, bet viņa prasa man visu nomainīt T_T ko es jau nesen darīju, iepriekš mēs to darijām uz maiņām, bet tgd mamma atkal kko bubina un liek man to darīt, es ļoti gribu auto litter box >~<

Anyway fakenās kāpnes jāmazgā un jākārto vel pietam :dizzy_face:

Oh yeah, uz šo atbildēja:

image

1 Like

Grow up, jeez :D

4 Likes

Es gan vairs nē, ja nav tas pats dārgais, tad nenormali bīstams verķis

2 Likes

Kas tad mums šeit ir? :eyes: Lurkojies vai palaidi garām visu iepriekšējo? :D

šitādos brīžos es eju uz klientu centru vai zvanu. e-pasts šķiet ar visu gaidīšanu vairāk bendē nervus.

Es arī šodien sēžot redditā redzēju postu, kur off-brand iekārta iesprostoja kaķēnu un salauza tam ķepu. Diži daudz no tā ieraksta nelasīju, nepatīk bēdīgas lietas lasīt, bet nu… Tur tiešām nevar ņemt lēto galu un ļoti rūpīgi jāpārliecinās par tā drošību.
Es labāk vairākas reizes dienā tīrītu (pēc vajadzības, bet nu vidēji divas reizes dienā) kastīti ar rokām nekā riskētu ar sava mīluļa dzīvību un veselību.

5 Likes

Tikai lasu :eyes: :D

Es galīgi negaidu, es e-pastu čekoju reizi kādās 3-5 dienās. Šis nav kaut kas, kas ir jāizdara nekavējoties, vesels mēnesis laika.

Klientu centra dāmīte visticamāk uz vietas neeskalēs lietu augstāk un vnk pateiks, ka neko nevar izdarīt.

Ar popkornu? :smiley:
Vai nervozi, ar cīgu?

2 Likes

Ar popkornu, varu derēt. :D