Ko tu pašlaik dari?

A es telefonu salauzu… Ekrāns līks, stikls zirneklī, bet kautkā vēl strādā. Rīta dienas sākumu izvilks, bet tad gan jāmočī uz veiklau steidzami pēc jauna

Un tas ir darba, pizgec būs izskaidrot, bet labi, tas būs pēc tam

2 Likes

Ekrāna maiņa gan jau lētāka par jaunu telefonu, bet ja telefons vecs, tad droši vien nav tā vērts.

Plus, nevajadzēja ar darbu saskaņot pirms kaut ko pērc?

2 Likes

Pats telefons ir biki ieliecies, ekrāna maiņa nelīdzēs, tur iekšā stabili ir kaudze bojājumu.

Par darba informēšanu - es to protams darīšu, bet kad jau bus jaunais telefons saštellēt, jo pēc idejas es pērku sev jaunu, nevis darbam jaunu. Tehniski, ja es baigi labi sevi attaisnoju var cerētka esošo vnk nomainīs pret jaunu, bet tas nav garantēts. Visdrizākais liks veco atmaksāt šā vai tām, tapec es labak noperku sev jaunu un miers. Un tāpat, labajā gadījumā ja man vnk iedot jaunu tas tāpat būs lēns process, a esošais ir tādā stadija ka kuru katru brīdi var būt game overs

1 Like

Es domāju, ka tev vajadzētu vienkārši pateikt priekšniecībai, ka tāda lieta notika un ka tu plāno vakarā iet pirkt sev jaunu. Un paskaties, ko viņi teiks, bet kā minimums tev jāinformē viņus PIRMS pirkt jaunu.

bet es jau pērku pats sev, pa savu naudu, Kāpēc jāinformē pirms fakta?

Priekšniekam viss jazin🙃

Es tak visu pateikšu. bet tikai tad kad viss būs saštellēts privātajā, lai beidzas viens stress un tad var sākties nākamais stress, nevajag man divus paralēlus stresus

darba telefons

Vai arī tu esi neskaidri izteicies, jo pēc taviem vārdiem es to sapratu tā, ka šo telefonu tev bija izsniedzis darbs, nevis tu pats nopirki darba vajadzībām.
Jebšu tev ir divi telefoni, abi paša pirkti, viens darbam un otrs - personīgais?

Ja tu saki “darba telefons”, tad praktiski jebkurš automātiski pieņems, ka tas ir darba dots telefons.

Darba un personiskais vienā…

tas ir darba dotais telefons, kurš man jau vairāk nekā gadu bija vienīgais telefons

Tad tas būtu vienkārši personīgais.

Tātad tas vienkārši IR darba telefons, un tev par to IR jāinformē darba vietu uzreiz.
Tas, ka tu to izmantoji personīgām vajadzībām ir 1. fucked up, 2. otršķirīgi.

1 Like

Darbs saka viss ok😀

1 Like

kapec fucked up? ja man ir telefons kapec to neizmantot

mums nav nekur stingri noteikts ka tu darba mobilo vari izmantoto tikai strikti darba vajadzībām, jo visi saprot ka tas tāpat tā nenotiks. pat uz darba planšetēm visadas spēlītes ir saliktas utt

3 Likes

Bet darba informācija, nav darba noslēpums :sweat_smile:?

1 Like

Darba telefons ir paredzēts darba vajadzībām. Tas, ka cilvēki to nesaprot, ir problemātiski, IMO.
Gribi spēlēt spēlītes - sava ierīce. It’s exactly as simple as that.

1 Like

Anyway, lasu atbildi uz sūdzību par tantes dzīvokļa pelējumu:

Informēju, ka 16.04.2024. SIA … veica dzīvokļa … apsekošanu, kurā konstatēja, ka tā vizuālais stāvoklis, inženierkomunikāciju vispārējais stāvoklis un uz ēkas kopīpašumu attiecināmie konstruktīvie elementi ir apmierinošā stāvoklī. Tas nozīmē, ka iepriekš minētā dzīvojamā telpa atbilst likuma “Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā” 16.panta 3.daļā norādītajām minimālajām prasībām: “Dzīvošanai derīga dzīvojamā telpa ir apgaismojama, apkurināma telpa, kas piemērota cilvēka ilglaicīgam patvērumam un sadzīves priekšmetu izvietošanai, kā arī atrodas dzīvojamā mājā, kura atbilst Būvniecības likuma 9. panta 1., 2. un 4. punktā noteiktajām prasībām.”
Jūsu iesūtītajās bildēs bija redzams, ka dzīvokļa … griestus skāris pelējums, kas, iespējams, ir veidojies nepienācīgi veiktas dzīvokļa apsildes un vēdināšanas dēļ, kā rezultātā dzīvoklī bijis augsts mitrā gaisa līmenis laikā pirms tā izīrēšanas Jums.

T.i. dzīvoklis, kuram VISĀS TELPĀS VISI griesti un vairumā telpu arī sienas bija noklātas ar pelējumu, ir, viņuprāt, dzīvošanai derīgs… Un viņiem ir bildes ar dzīvokļa stāvokli pieņemšanas brīdī (to man domē pateica), bet viņi, protams, ir ieinteresēti neuzņemties nekādu atbildību. :face_with_symbols_over_mouth:

Un galvenais, ka e-pasts sūtīts no noreply@, t.i. es pat nevaru atbildēt. Maitas.

1 Like

es jau neesmu tik augstu tajā birokrātijas totēma stabā lia būtu slepena informācija diži. bildītes no IADT un outlook, tas viss kas man uz telefona ir konkrēti ar darbu saistīts

E-pasti jau tev arī ir, gan jau kkādi dokumenti tajos e-pastos ir.

Black mold makes you healthier :rofl:

1 Like