Es rekomendētu pirkt internetā, bet nu ja skriesi uz veikalu - Euronics uz vietas ir tādas pašas cenas kā internetā. RD Electronics ir ātra pasūtījumu izņemšana, bet jāpasūta internetā, jo uz vietas preces ir papildus uzcenotas. Atminos tev patika Xiaomi, pēc idejas Akropolē ir Xiaomi veikals ar ok cenām.
@jurchiks pazvanīju. Labs padoms jo es dabūšu jaunu, identisku trešdie, viss pa liela čikiniekā XD
telefoni ir tā lieta ko man jāredz klātienē, kas un kā. Bet es biju domājis pie bites/lmt/tele2 pirkt. Saki ka general elektroierīču veikali ir labāki?
Reti kur esmu redzējis, ka piedzen kaut ko par pirmo saplēsto mantu. Ja tu sāksi masveidā plēst telefonus, gan varbūt būs jāsāk maksāt par tiem. xD
Tur tu vari aiziet noskatīt kādu modeli. Pēc tam atver salidzini.lv vai kurpirkt.lv un piemeklē lētāko veikalu ar ātru piegādi.
Jup, jūtami lētāki.
Prjam tik sūdīgas? ![]()
es pieņemu,ka tie ir tikai iepakojumi
Correct, nopirku collectors kasti, lai pamatspēli ar abiem paplašinājumiem var ielikt vienā kastē. Zem Viscounts kastes ir Lords of Waterdeep paplašināju kaste, ko ar izdevās likvidēt ar insertu pamatspēlei.
Trūkst vietas jaunām spēlēm, tāpēc konsolidēju paplašinājumus, cik iespējams.
Redz kur Viscounts plauktiņā sēž and čillo blakus brālim arhitektam. Vēl tik Paladins of the West Kingdom trūkst no triloģijas, bet līdz tam tiksim.
Started this weirdness, finished in 3h+ like… why so short
I got it with a 95% discount, but still!!!
Ne visām spēlēm ir jābūt 60+ h
'twas a joke, but unfortunately I already expected people to not get it ![]()
Nācu no pagraba jo ieliku veļu mazgāties, pretī nāk kaimiņiene ar mazo ķiparu, bernudārznieci. Šī skatās man virsū un ņipri pasaka čau, es tā atņemu" čau čau" pretī. Viņa pagriežas pret māti un pasaka, man labi dzirdot, "šitas onkulis nebija dusmīgs! "
Damn, some kids are actually cool
Jau samierinājies,ka tevi pa onkuli saukā :D ?
Nu, priekš bērnudārznieka gandrīz jebkurš ir onkulis, sākot no kkādiem 16+.
Tu ko. Jāpreicājas, ka par veci nenosauca. :D
bet ne jau 3h… Its not a Indie or anything, its a full fledged game ![]()
Puss in the boots, but human female version ![]()
Nemaina faktu
The game was 95% off, mate… Cmon.
Still annoyed, yeah the discount made the difference of me getting it or not, but still salty ![]()
There is also arena mode… so its not like movie with ending.
Was it getting good just as it ended, or was it a complete story? If the latter, then I don’t see the problem.