Ne nu piiiiizzzzzzzas tornis
![]()
![]()
![]()
![]()
Nestrādā kkas, domāju atvienot, vrb kontaktus ne tā saliku… ![]()
Nevar saprast, vai tur kaut kas notrūka, vai šams vnk iznāca ārā? It kā vadi vietās.
Sēžu pie datora, pēkšņi saožu acetonu. Paostos pa logu - nekā. VIrtuvē/vannasistabā nekā, koridorā smird. Atveru durvis uz kāpņutelpu - pizģec kā smird. Kāds kaimiņš iedomājās, ka būtu laba ideja pamatīgi piesmirdināt visu kāpņutelpu ar acetonu, un man ir pamatotas aizdomas, ka tas ir tas быдло-kaimiņš, kurš dzīvo virs manis.
Kāpņutelpā logiem ir noskrūvēti rokturi kaut kāda velna pēc (tā jau ir pārvaldnieka vaina IMO, bet tas ir jau vismaz gadu), tāpēc man nācās noskrūvēt rokturi savam logam, lai varētu atvērt kāpņutelpas logus. Kādu pusstundu atstāšu vaļā, tad skatīšos, vai tā smaka ir izvēdinājusies.
Update: it kā pagaidām ir ok, nevar gan saprast, no kurienes precīzi tā smaka nāca, bet noteikti no augšējiem stāviem.
Cash cow go BRR!!!
Well… the fights slowly seem like its gonna end, if they not gonna end in this or max next season… then its just BS.
Uh, vēl pat trīs nedēļas nav pagājušas.
Ja nu kas, tā izskatās pēc USB 2.0 Type-B ligzdas. Mierīgi var nopirkt jaunu ligzdu un pārlodēt vadus.
kaut kas manī sakustējās un uzliku lejupielādēties piecus pavēlniekus.
Lord of the Rings trioloģiju plus Roroheimu un pa virsu Lord of War
Man jau tā dažus mēnešus stāv uz SSD, marinējas. Neesmu vēl nobriedis 10+ stundu garam piedzīvojumam. :D
Ligzdu atradu, tepat Latvijā, nezinu vai var lētāk, to kuru vajag, pa 4eur… no AE cena tā pati, nezinu kāpēc, bet viiem shipping ir maksas.
Vienīgi lodēt nezinu un nemāku, būs YT tut jakatās XD jo austiņām vajag pielodēt ar vadiņu
Pirmais, kas bija austiņām bezvadu, beidzot nopirku jaunus spilventiņus un gribēju nomainīt, vadiņš notrūka.
Tad ja nemaldos tajā pat dienā krēsls salūza XD
Pēc tam minka malziet saplīsa ![]()
Tagad mikrafons mazliet
![]()
Vajag diennakts maratonu - abas triloģijas ;)
eh?
Es kolīdz kaut ko iemācos, man nav nekas jālodē dažus gadus un pēc tā es atkal sāku visu no jauna. :D
Kaķis apslima
nācās pie vetārsta stiept
Neēda, nomàkts bija
Tāpēc - minka saplīsa ![]()
patreiz skatos šādi uz learning curve iekš Davinci Resole, īpa;si jo nebiju aizticis montāžas softu vairāk kā 10 gadus.