Atminos, Jurčiks savulaik rakstīja, ka tur ir kādi 46 kvadrātmetri.
Izņemot krāsnis, logus, virtuves flīzes un skapīšus, praktiski viss pārējais ir pārtaisīts vai būtiski uzlabots.
Damn… Baigā atšķirība no tā kā bija oriģināli
Šajā istabā lika ģipškartonu sienām vai krāsoja/līmēja tapetes uz vecajām?
Uz sienām reģipsi nelika nekur, tikai pie griestiem koridorā un vannasistabā iirc. Meistars jau gribēja visus griestus tā, bet tad būtu sanācis vēl būtiski dārgāk, bet tāpat sanāca baigais čakars ar tiem istabu griestiem, jo tur bija krīts 10 kārtās un nokasot “it kā visu” un kkā apstrādājot, nākošajā dienā atkal lobījās nost un atkal bija jākasa, un tā vismaz kādas 5 reizes, pēc meistara vārdiem. Būtu zinājuši, varbūt arī būtu izvēlējušies reģipsi, bet tie griesti jau tā nav baigi augsti…
Tur vēl tā lieta, ka tie griesti ir burtiski betons, un tās plāksnes nav pavisam līdzenas, IMO sīkums, bet meistaram ne pārāk.
Uztaisīta ir konča, bet diemžēl maza cerība, ka tā saglabāsies ilgtermiņā.
Vēl tāda nenormāli tizla lieta, ka tante bija izsaukusi meistaru iztīrīt krāsnis, viņš esot iztīrījis virtuves plīti, par istabas krāsni pateicis, ka ar tādām nemākot apieties, bet kad kurināšot, tad lai pasaucot, un viņš apskatīšoties.
Tante pateica, ka viņš esot paprasījis 20€ par plīts tīrīšanu, ka tas esot dārgi, un ka viņa viņu vairs nesaukšot
Nu tad lai nāk dūmi un tvans iekšā svaigi izremontētajā istabā… Kaza bļe.
Izklausas pēc situācijas, kur cilvēks mūžu dzīvojis novertējot tik praktiskās zināšanas, vel bez tām nenovertējot diagnostikas zināšanas. Lielakā daļa cilvēku vēlu vecumā tam tik dod vertību. Parējo metot malā, jo nav verts klausīties, ko nu vel maksāt pat to. Tagad tev izvēle, taisīt powermove vai nē. Powermove samksā un sarunā pats visu. Tā dara parasti cilvēkiem kas neklausa un tad parasti pielec. Bet tas tā atkarība cik tev velme.
Es ta varu sarunāt, bet tad tante vnk neielaidīs dzīvoklī
Izskatās labi un uz to kvadratūru cena arī galīgi nav slikta.
Uh, vēl lētāk par to būs tik pašam mācīties kā tīrīt krāsni. Man šobrīd grūti iedomāties, ka kāds meistars taisa izbraukumus zem 20€.
Tur jau tā lieta, kas ir 20€? Kapeikas!
Tur vispār nav jātīra dūmvads no jumta?
Man nav ne jausmas, neesmu skursteņslauķis.
Centos savus kukainīšus iekārtot Rīgā… man vajag kaut kā nebūt izmaisīt savu projektu novietošanaa metodi, ir pa daudz vienā plauktā…
Un man vēl viens dark fantasy projekts jau ir padomā
tu viņas arī strīmo publikai?
un visu sezonu vienā piegājienā?
Jup, so far as a smalltimer Twitch doesnt say anything.
And 2 years have passed already.
Just disable VODS and put on ‘’ Just Chatting ‘’
kas ir VODS?
Video on demand aka… the recorded video setting.
Tiko pabeidzu taisīt siļķi kažokā