Ko tu pašlaik dari?

Sounds fun

2 Likes

Izdomāju ieiet Steam inventorijā un pārdot vērtīgās mantas no manas Team Fortress 2 kolekcijas. Kamēr klikšķināju uz pārdošanas pogu, kontā jau ieripoja kādi 14€. Stipri vairāk nekā biju gaidījis. :o Izrādās man tur vesela bagātība stāvēja. Vecie lootbox pārdodas ap 1€ gabalā.

3 Likes

Finishing the year with more lootin, cuz why not :laughing:

2 Likes

s
This looks… just…wrong…

2 Likes

Kurā lokācijā esi? :sweat_smile: Noteikti kaut kas, kas vēl nav ticis labots :face_with_peeking_eye:

Jūtu, ka kādam būs jauna spēle izpārdošanā :joy:

Tas bija mans galvenais motivātors. :D Es gribēju Warhammer: Vermintide 2, redzēs vai to vēl kāds vispār spēlē. Varbūt pat tā varētu būt ideja komūnas saspēlei, paķert kādu vecu coop spēli un iziet tai cauri.

1 Like

Mēģinu apslāpēt nemieru, jūtu tuvojamies vecgada vakara nemieru. :smiley:

1 Like

No kā, salūta?

Pārrados beidzot mājās, tagad man būs varen daudz tējas :smile:

Un mana pirmā light novele. :eyes:

5 Likes
1 Like

Kā pabeidzu veco gadu, tā turpinu jauno :'D
Bet Laimīgu jauno Gadu visiem :heart:

2 Likes

Ugh - parīt jau kāzas. Jāsaka, ka sāk mesties nedaudz slikti ap dūšu :sweat_smile:. Mans bulgāru draugs pateica, ka viņiem Bulgārijā ir teiciens: “In a wedding, it’s just the bride and the best man”.

Ar vedējmāti gājām cauri plānam, bet mūsu kāzinieki ļoti “chill” :smiley: Teica, lai mēs neraizējamies un ka galvenais ir ierasties. Nekā nebij, ha-ha. Izmeklēju māju pēc savam kurpēm. Vēl ir nedaudz jāpaveido dāvana. Skatos video kā uzsiet tauriņu.

4 Likes

And another Mental Health Anime Sunday stream :'D

1 Like

Prātoju: LiEc TēRaDa SaViEnOjUmUs, tIe iLgĀk IzTuRēS

2 Likes

Tas savienojums interesanti izskatās - vītne nav sarūsējusi nemaz, tad ir sarūsējusi daļa ar caurumiem un tad ir gals, kurš vispār izskatās ka ir no misiņa

Tehniski atradu G street view Indijā bez atkritumiem

1 Like

Bet tas tak ir cinkots varš…

And its done… a game thats 20-90h… finished in 120h + reload times :'D
Great 8/10 game, sad about all the bugs and stuff, but worth a shot after a few months.

4 Likes

Tikko iegāju vannasistabā un ieraudzīju, ka zem boilera ir maza peļķīte…
Atklājās, ka šamējam ir ieplaisājis korpuss vairākās vietās pa perimetru. Atvēru drošības vārstu, tas, maita, bija pamanījies nedaudz aizkorķēties, izspļāva pirmo devu kā pirdienu, bet pēc tam turpināja tecēt normāli.
Ergo: pārbaudiet savu boileru drošības vārstus regulāri (ieteicamais ir reizi pusgadā iirc), jo ja tie aizdambējas, tad var būt catastrophic failure - boileris var uzsprāgt. Man tā notika pirmajam boilerim, kuru namīpašnieka santehniķis bija uzstādījis bez drošības vārsta.

Man faktiski paveicās, ka tik laicīgi pamanīju un ka nenotika nekas vairāk, bet faktiski rīt būs jāčāpo pēc jauna boilera. No biggie, DEPO 15min gājiena attālumā, galvenais tikai nepaslīdēt.

Un man vēl šovakar jāmēģina dušā ieiet ar šitādu… Teorētiski nevajadzētu būt problēmām, jo drošības vārsts tagad strādā.

4 Likes