Ko tu pašlaik dari?

Nu ja ir gana mazs ofiss, tad varbūt. Es iedomātos, kāds bardaks mums būtu ja tu nebūtu piesaistīts konkrētam kabinetam, kura numuru visi var atrast. Uzmini nu kurā no 4 stāviem Aleksis strādā, mosk pagraba arhīvā vai pie kaimiņu nomniekiem aizlīdis pastrādāt

1 Like

tik bezpersoniski, ne tev var būt darba bestijs - blakussēdētājs, ne zini kā kolēģus atrast kad laiks izdalīt kāvienu/prankot :face_with_peeking_eye:

1 Like

Tur ir kā bērnudārzā, katru dienu tev ir jauna bestija potenciāls. :D Vai arī jāsēž kopā ar to tautu, kas nāk uz darbu katru dienu.

Man bija tā, ka mēs visi esam vienā stāvā un tu vari tiešsaistē apskatīties kur kurš rezervējis sev vietu.

1 Like

Daru grindy lietas un klausos vtuberu karaoke

4 Likes

Having my Mental Health Anime Sunday with Tower of God season 2, and so far its worse then s1…

3 Likes

Ēdu pastētmaizes. Pirms tam koordinēju ar meistaru, kādas mēbeles vajag izvest no tantes vecā dzīvokļa, baigā huiņa, vakar viņam jau visu izstāstīju sīki un smalki, gan mutiski, gan teksta formā, bet šodien vēl 2x vajadzēja atkārtot. Nesaprotu.

Pizģec kā cepjos par Aliexpress. Tā jau kā produktu izvēle netraucē, bet kas ir šis? Pērk kaut kādus nesaistītus domēnus kas vienkārši pāradresē. Viņiem tas arī atmaksājas?

Un protams joom, kas realitātē ir Ali dropšipperis ar tādiem pašiem vai garākiem piegādes laikiem.

2 Likes

Pievērsi uzmanību uz kādu adresi tevi pāradresē, varbūt tur iekšā ir referāļa kods? Ja tur kās fermo Aliexpress referāļus, tas izskaidrotu tādu mājaslapu eksistenci.

1 Like

Pienācis laiks uzzināt, vai tauta pareizi sabalsoja. :D

3 Likes

Nezinu par kodiem, visai tieša pāradresācija: uzspied uz linka un momentā atver aplikāciju.

1 Like

Referāļa koda pievienošana neko jūtami procesu nepaildzinās. Vismaz pagaidām kaut kāda šāda shēmošana ir vienīgais kas nāk prātā, lai izskaidrotu kādēļ eksistē šādas mājaslapas.

Melleņu Kārums ir burtiski tieši tāds kā es iedomājos kā vaniļas kārums ar mellenēm. :D Varbūt es būtu gribējis, lai uzvar cita garša, bet šis ar ir pieklājīgs variants.

1 Like

Domāju, ko pašlaik darīt, miegs vēl nenāk.

Izdomāji? :smiley:

Cīnos ar vecu samsungu kurš nokrītot parubījās pavisam. Tagad mēģinu nocelt datus, ar atvienotu akumulatoru ieslēdzas pie vada, bet pēc 10s izslēdzas atkal. Nejaucenis mani edžo.

4 Likes

Strādāju 12 stundas un iedeva sarakstu uz kuriem ēpastiem man ir jāatbild, ja to neizdaru šodien tad jaraksta attaisnojums kapēc.

:skull:

7 Likes

Viss procesā

6 Likes

Cant wait see end result. Imagine aquarium of finished legos background as jungle and some ambient lights.

4 Likes

And it’s done.
Dievlūdzēls vislabāk patīk kā kukainis, taurenis ir vissmukākā bāze. Herkulesa vabolē esmu biki vīliem. Segspārnus var aizvērt tikai izņemot lidspārnus un locītavas ir biki pa švakām uz to masu

9 Likes

Well… after 9 streams, finally finished up… it was a mess, and deserves a 6/10.
But its not as bad as people made it out to be.

4 Likes

Cik liels ir tas dzīvoklis? Cik daudz lietas ietilpa tajos 16.5k€ :thinking:?