Diezgan meh. Labāk pagaidīšu normālu 1080p. Lai vai kāda ir kabaneri, viņa ir skaista.
Wow, kas gan ko tādu teiktu.
Inb4 “meh” - 8/10
6/10 atm. Tad jau redzēs vai ies uz augšu vai leju.
Noskatījos Mashiro Iro Symphony: The Colour of Lovers. Nebija slikti.
Vidus mazliet garlaicīgs, bet prieks, ka MC izvēlējās to meiteni, kuru gribēju jau sākumā redzēt kopā. Izbesija tās divas tsundure, bet overall skatīties varēja.
ahaha nja tas tocna
~Magica Madoka arī skaitās yandere tādā gadījumā? Jo kāds labums no yandere, ja stāsta nav? O_o
Ew pag, es ceru ka tu tagad nenoliec madoku
Priekš manis tas darbs būtu perfekts, ja vien…
galvenā varone neizskatītos pēc dīvaina hibrīda savā magical outfit
Plus, cammon, Madoka darbs ir tikai par yandere eksistenci (ok, filmas turpinājums nerada tādu iespaidu, bet tīri 12 ep anime, noteikt, ir)
umm… lkm pēc tādas atbildes nevar saprast, ka Madoka ir man mīļākais darbs - patīk stāsts, pasniegšanas veids, mūzika, ehh… viss tik skaists un jauks
P.S. vai tad spriežot pēc Mirai Nikki un Madokas, nesanāk, ka yandere basic veido labus stāstus? nezinu, ko teikt par School Days, jo to stāstu vnk nespēju skatīties (oh, vairāk darib nenāk prātā ;o )
the feels
Neesmu skatiijies, nav arii bijusi liela interese. Lielaa meeraa tikai deelj taa, ko esmu dzirdeejis. Tobish neko, iznjemot to, ka tur ahujenais plot-twist. Tipa uz to vien iespeejams balstiit staastu…
Emphase, Plot-twist is love, plot-twist is life! (narkomāna roka, kas sniedzas pēc dozas)
Tikai tad, ja labi implementeets, nevis iemests shoka efektam. Jaaatziist, ka tagad gan runaaju no savas dirsas, bet plot twist saakumaa nekad nav licies paaraak interesanti.
Plot twist nav nekas. Vnk pēc tā paliek ahujenna un neviens jau nespiež skatīties. Ja neesi, ta neesi un spekulēt bezjēdzīgi. Mums ar zanmon un citiem no tā ne silts, ne auksts.
Plot twist sākumā?
Cik esmu saskāruseis ar plot-twist, tie mani patīkami aizrauj parasti, piemēram, pirms vairākiem gadiem izlasīju Jāņa Jaunsudrabiņa "Vēja ziedi"
http://www.ibook.lv/uimg/8bc72bcb-c41f-478c-964b-7b56c9a4d510.jpg
Pirmkārt es biju pārsteigta par sižeta bagātību, apzinoties, ka tas darbs nav nekas jauns! Otrkārt plot-twist romance žanrā ir awesome (žmiedzoša sirds)
Īstenībā, taisnība, Madoka nepatiks cilvēkam, kas smalki izjūt pārspīlētu irracionālismu dialogos, bet, no otras pues, stāsta galvenie varoņi ir 14 gadīgas meitenīes - viņas nav racionālas @_@ tdļ stāsts labi sevi ieliek veidnē, ko nevar neiemīlēt koncepta pēc y, tikko @jods pārvaicaju viņa domas, jo es viņam uzspiedu skatīties Madoku un viņs to sauc par overrated darbu (tam par godu, es Death Note saukšu par overrated ^.^)
Abi ir overrated. :D
Nu pag, priekš iznākšanas gada tas, notiekti, nebija overrated
Tā ka - respektēsim cilvēku patikšanas, kā nekā pats izteicies, ka Tev kāds darbs patīk tik ļoti drīzāk tpc, ka skatījies agrāk… un galu galā ir cilvēki, kuriem patīk redzēt agrāko laiku šokus, bet mūsdienu viduvējības
(k.gan, es Madoku skatījos tikai pirms 2 gadiem un mani ļoti aizgrāba O.o un lkm gadu vēlāk redzot Kill la Kill tā arī ļoti iepatikās O.o )
Bet tu jau neesi redzējis Madoku
Saprastu ja vēl kkās darkrays ai nightscorpion par viņu haipotu.
Par to jau no saakta gala bija runa, ka neemsu redzeejis, jo neko labu neesmu dzirdeejis. Vismaz ne ko taadu, kas man shkistu labs.
es Madoka nolēmu noskatīties, jo zināju, ka gribu redzēt kādu magical girl animi, netā lūkoju ieteikumus, un visi ieteica tieši Madoka un piebilda, ka tā nav tipiska magical girl - love it ^___^