Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

soory es vinu neesmu redzejis :D:D

kpc, lai @DarKray nepatiktu tā anime? :? tur ir mazas meitenes un kājiņas redzamas :? tas nav gana echhi?! :smiley: vai tpc, ka tur ir mazu meiteņu drāma? ;o un DarKray neinteresē drāmas? ;o

Šitā balstoties uz ieteikumie daudz ko palaidi garām : I

Tik cute & fluffy

nop man dramas neinterese piedod :stuck_out_tongue: un es neesmu lolicons diemzel hehe

Darkray interesē tik sūdīgi harēmi : ^)

tava izpausme mosk sudigi man vini patik ta ka beidz piekasities un skaties to kas tev patik :smiley:

1 Like

tā dziesma mani varētu gandrīz saraudināt T____T damn… bet tai animē ir arī tīneidžeru morāles patiesībā ;o eh, tik skaists darbs T^T jo īpaši priekš pusaudžu meitenītem, man šķiet :?, jo ticu, ka ne visi vīriešu kārtas pārstāvji velk tādus dialogus :smiley:

@DarKray ,nebiju aizdomājusies, ka drāmas neskaties, nu tad sk. man tieši drāmas ļoti patīk :smiley: #woman

1 Like

Man arī patīk drāmas. Besī ka neiznāk nekas labs sen. Visādi jobani shouneni un harēmii tik : /

1 Like

Es brīnos nah tu neko labāku neskaties. Vai tiešām patīk tā viduvējība? Tu vienkārši notrulināsies.

Kushh, kushh. Respektejam citus un citu gaumi! Visi jau nevar but tadi ka tu. =]]

1 Like

hāhā :smiley: es agrāk domāju, ka man nepatīk drāmas, jo man patīk drāmu kombinācija ar plot-twist vislabāk, kas man šķiet atbalsta diezgan daudz action un fantasy, bet tai pašā laikā iznes arī smagāku saturu :? Vismaz es tā domāju par savu gaumi :smiley: #drama #tragedy #lifeessence
Ticu, ka katram cilvēkam ir citas vajadzības no stāstiem, ja jau vispār skatās ko…

vsp, šdn iesāku skatīties Higashi no Eden, nav ne jausmas, ko sagaidīt, šķiet dīvaina, bet MAL diezgan augsts vērtējums (~8) :smiley:

Nav verc lol

1 Like

Nevar nepiekrist, tomēr ir cilvēki, kam patīk tie visi haremi, arī mūsu DarKray nav izņēmums. Ja tev nepatīk haremi, tas nav iemesls, lai citu sauktu par trulu vai bezgaumīgu. Lai katrs skatās, ko viņš grib.

1 Like

Ja gribam lai kas mainās, jāsāk apgaismot cilvēki. Liksim waifu drāmās, hc action trilleros un harēmus hentai.
MĒS TO VARAM!

1 Like

http://45.media.tumblr.com/tumblr_m59sl3OMkt1qbvovho1_500.gif

1 Like

Par vēlu būtu kaut ko mainīt. ;D Varu derēt, ka pēc diviem gadiem viss, kas nāks ārā būs fan service stuff.

Karoče plebi un pelēkie anime fani pārņems pasauli. Ggwp

1 Like

lol, Tu tiešām uztraucies par tādām lietām? :smiley:
Meh, man šķita, ka lielākai brīvībai ekssitē manga? :smiley: galu, galā vnm būs underground/ not main stream stuff ^_~ (ja vien nesāksies milzīga cenzūra, bet tā neiazliektu drāmas :D:D )

Lukijs smej par plebiem:

3 Likes