Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

Njā. Man likās tīri norm. Vēl ja noliek blakus Genshiken. Būs divas comfy anime par awkward skolas dzīvi un nedaudz otakuismu.

Sāku skatīties “Big Order” un sāku domāt es esmu vienīgais kas domā ka MC izskatās pēc Yukiteru ?

Big order visu laiku sauc par Mirai Nikki ripoffu , bet man liekas ka tam nav jāietekmē skatisanos.

Viņai vel otrā sezons ir. :smiley:

Pirmā dzirdēšana ka tas ir ripoff, bet viena un tā pati studija ir :scream_cat: makes sense

Nelikās ka 2 sezona bija mazliet saspiesta un sasteigta ?

No es Nejau tāda nozīmē, bet tādā kas tas ir pārāk līdzīgs

Didn’t like the manga. Milzīgas pacing problēmas un sižets ir sviests ar margarīnu, bet jāievērtē anime versiju, varbūt izvērtīsies viens no tiem gadījumiem, kad anime labāka par mangu. Par Mirai Nikki ripoff to nesauktu.

Nevelk :smiley:

Njā

yandere touch varēja just :smiley: pie sevis nodomāju, ka Kurenai Rin līdzīga Gasai Yuno

Es biju atradis versiju, kurai subtitri bija šausmīgi izvietoti, pietam pa virsu jap. subiem. Kissanime vispār audio bija izkropļots un nesakrita ar attēlu. :smiley:

Tas ir tas ko ielinkoju lol :D. Šodien izlasīju ka Kabaneri postponed līdz nākamai ned. lai varētu reportot kaut kādu zemestrīci. Hvz no kurienes tā kartupeļ-versija izlīda.

Nezinu gan, kvalitāte nešķiet, ka bija tik zema.

Šodien tas video hosts nereāli lago, bet skatījos šeit. Nezinu, neizskatās pēc baigās kartupeļ-versijas. Šādu var skatīties, ja nekā labāka nav.
http://www.watchkabaneri.com/kabaneri-of-the-iron-fortress-episode-2/

vo vo es tur tev pilnigi piekritu man ari vinas likas tik lidzigas :smiley:

1 Like

Kiznaiver jau labākā virzienā aizgāja. Chidori kawaii tēls. One love.

Manā skatījumā virziens tas pats. Tēli vēl joprojām ir karikatūriski un klišejiski, kā arī visi tie over the top aspekti šķiet nevietā. Manuprāt, stāsts daudz labāk funkcionētu reālistiskākā pasaulē ar ticamākiem/niansētākiem tēliem. Premise interesanta, bet nepatīk izpildījums.

Visi tēli izņemot Chidori, to bezjūtīgo čali un ļauno meiteni ir meh.

ta viena kas tipa tic fejam ir nenormali lidziga vienam telam no kill la kill gandriz kopija :smiley: