Omg. Pirmie 10 pulli Black Swan + Tingyun izkrita.
Tātad līdz Kafkai pietrūka tikai viens 10 pull
Kāpēc tu mani tā sāpināji tagad?
Bet tas nav pēdējais rerun, būs vēl, līdz tam ir iespēja sakrāt līdz garantētajai.
Par cik tagad nav vairs jēgas no šitiem krutajiem pull, tad atliek tikai krāt nākošajam. :D Es jau gribēju sākt krāt tagad, par cik šaubījos, ka varētu paveikties ar dažiem pull šajā reizē, bet redz kā.
Edit: Vienīgi ja taisīšu viņu kā carry (jāpačeko kādi viņai synergy), tad viņās light cone gribētos, bet tur arī chance priekš manis 0. :D
Yeah, kā jau likās kafka strādātu ļoti labi ar viņu.
Nu nekas. Varu taisīt to F2P komandu, tikai natashas vietā ieliekot Bailu.
Mums līdzīga veiksme. :D
Tā apakšējā meitene smuka, bet viņas ability efekti man ne pārāk. :/ Nezinu ar kādu komandu viņa iederētos.
Eju tagad 2.0 kvestu, ir labs kvests, tā daļa ar Firefly, ietekmējos, tagad gribas Firefly pullot, nezinu viņai arī būs baneris kaut kad.
Vēl visu neizgāju 2.0 lielo kvestu, kādas 4h pavadīju apmēram, vēl palika, izskatās šis ir uz kādām 6h+.
Šorīt iznāca 2.1
Tik mind-blowing sižets
Pirmie 10 pulls un jau jaunie personāži klāt :D
Liekas, ka 50/50 win

Es ceru uz Firefly baneri nākotnē, pullošo viņu :D
Es tik pulloju visu pēc kārtas :D HSR 50/50 win vairāk nekā Genshin man
Starpcitu spēle dot 20 free pulus tagad, tikai jāielogojas 7 dienas, lai visus savāktu.
Tur vienā vietā visu laiku fonā ir tādas kā ātrās palīdzības skaņas, es tāds domāju kaut kur ārā, kādi brauc, noņemu austiņas nav, izrādās spēlē. Reāli jau apnika tā skaņa nonstop fonā.
Baigi gari, es jau kādas 6h kopumā eju, vēl līdz galam nepabeidzu.
tur ir gari, es pie cīņas ar Avanturīnu iesprūdu
Es nesapratu ko ar to bosu darīt, pirmā fāze bija ok, sasitu. Otrajā, viņš nonstop met kauliņus, es knapi varu tik pie kāda sitiena, ilgi turējos, bet jau sāka visi mirt pamazām, izskatijās, ka tā paredzēts pēc scenārija, jo nu faktiski tu neko nevari izdarīt otrā pusē, nomiru un defeat, 30 min waste of time vienkārši. Nevaru iziet tālāk story kvestu. Un nevar ieslēgt auto battle, atkal jābakstas no nulles, bet nu cik tur jēgā, ja nevar tik pie sitiena ar to bosu, kas par sviestu tādu ielikts, īpaši story daļā, kur ej story.
Jā, tas ir really stulbi ar to, man visi 80 lvl, bet viņu spējas vajagot apot, rakstīts
Ar otru reizi sapratu, kas jādara, lai vieglāk būtu, jāsit ar tādām spējām, kas iesit reizē pa vairākiem kauliņiem, tad vari dabūt vairāk punktu. Ar otru reizi izdevās, bet vienalga cīņa ilga ar to bosu.
Oo, būs jāuzkačā man