Spēle pēc update uzreiz sākās ar story kvestu, atvēru spēli uzreiz dialogs, pat nevar apskatīt, kas jauns baneros utt. Tā neplānoju uzreiz sākt story kvestu, plānoju uz kādu brīvāku laiku nedēļas nogalē.
Šī update Story kvests bija uz kādām 10h+ stundām, bišķi pa traku, tāda jau gumijas stiepšana jūtama bija.
Atsāku spēlēt, jo pašlaik ir daudz brīva laika.
Jautājums tiem, kas spēlē - vai es pareizi saprotu, ka spēlē galvenais ir damage un speed? Man sāka parādīties kvesti, kuros pa lielam galvenais ir tikt ar visiem galā maksimāli ātri - jo ātrāk, jo labāk. Arī palasot pāris cilvēku veidotos tier-listus sapratu, ka visas sarunas par personāžiem ir ap to, kurš labāk palīdz ar dmg vai arī kurš pats “stiprāk iedunkā”. Tāpēc gribētu zināt, vai arī turpmāk kvestos bieži parādīsies nosacījumi “iznīci visus X gājienu laikā un saņem papildu bonusus”.
Tas pa lielam pretrunātu manam plānam izveidot supportu grupu/komandu… bet nu nav arī pārāk kritiski
Jauns limited character iznak, tas ir meta. Ar firefly/ruan mei atnaca break effect meta, bez crit statiem iznicina visu. Boothill applies weakness, firefly ari.
Follows ups tagad ir meta ari.
Dot ir meta jo break effect ir meta.
Tur visu laiku mainas un visam jabut, bez dot piemeram pure fiction neizdarisi full stars.
Bet speed ir loti svarigi ja, ta vienmer bus taisniba.
Citiem vārdiem - izklausās, ka damage tiešām ir svarīgākais (jo viss aprakstītais jau tik un tā ir dmg - break effect, crit, follow up, dot… vienkārši dažādi dmg veidi).
Žēl, bet sadzīvošu
Par “full stars” runājot - ir ļoti svarīgi full stars saņemt? Vai bez tā arī var izdzīvot?
Nu ja, bet ari supportus loti vajag end game. Vienigais labais no 4 star ir Gallagher bet tikai tapec ka vins supporto break dmg prieks break team. Lynx healing kinda trash, Natasha is the worst healer in the game after Bailu.
Ja tu doma pure fiction un visus tos, ja gribi full clear rewards tad ja.
Pat ja tev ir insane dps, tev vienmer vajag labus buildotus supportus jo viegli nomirsi velak vai nedarisi pietiekami daudz dmg un tev nebus pietiekamu gajienu lai izietu.
Tapec loti svarigi buildot speed uz supportiem, uz dps nav tik svarigi (man personigi ta liekas) es labak gribu redzet lielus ciparus uz ekranu neka redzet savu dps kusteties 3 reizes viena gajiena.
@DiviViens Nākošajā update raksta, ka būs Kafka rerun. (Sep. 09, 2024 - Oct. 02, 2024)
Pēc mūsu laika, tad sanāk 10 septembrī jaunais update
Fuck… Is that a sign i must download game again?
Kāpēc vēlreiz? Tikai update jāielādē. Bet jā.
Sen jau esmu izdzēsis. :D Ik pa brīdim downloadoju paspēlēt, bet ātri apnīk, jo questu daudzums šķiet overwhelming.
Spēle tagad dot vienu free 5 star character no standarta banera pēc izvēles.
Gandrīz vai varētu sākt spēlēt. :D
Protams, lādē tik iekšā
Saber obligāti jāpulo