Honkai: Star Rail

Varbūt, tad Tu kļūdijies un pulloji standarta baneri un izvilki viņu no standarta banera. Tas būtu sliktākais scenārijs, viss noterēts nepareizā banerī un Kafka pat nav garantēta, jo 50/50 nezaudēji nemaz viņas banerī, īsi sakot jāpulo no nulles.

Šādi izskatās standarta.

Nav nevienā citā bannerī, arī standarta nav. Nav kāds account history, kur redzēt kur es viņu dabūju?

Tā nevar būt ka nerāda, ja dabūji, kaut kas nav. Ko tev tur vispār rāda?

Hook, Natasha un citi 4-star. Jāsamierinās, ka pats nesaprotu kas tur notika. Gribētos iemest naudu, bet kad paskatījos, ka 10 pulli maksā 35 eiro, es sapratu, ka nemetīšu. :D

Un nekur nav Bailu? :open_mouth: No zila gaisa viņa nevarēja izlekt, kaut kāda kļūda radūsies, tur records 100% japarādas kaut kurā vietā, kad dabūji.

Vismaz dabūju no parastajiem pulliem kaut ko arī.

Okay… Nākošajā pull vēl viens.

Bija vieta, kur varēja par brīvu vienu 5★ dabūt, tur laikam bija jābūt kaut kādam noteiktam skaitam pull, bet es nezinu īst, jo nebiju tikusi pie tā :sweat_smile:

1 Like

Kad ir 300 pulli)
Standarta banerī)

I see.

Es ļoti gribu labākus char. Paņēmu palīgā no frienda Seele un likās fun chars. Tiesa gan, varbūt tā likās tikai tāpēc, ka viņa bija augsta līmeņa salīdzinot ar manu komandu. :D

Man Seele ir, gribu nomainīt uz Silver Wolf, jo foršāka, tikai līmeni uzcelt :D

Ir arī kaut kas, kas tev nav? :D

Man nav Kafka, Blade, tā pati Bailu, kuru es gribu :D man daudzu nav

Sākumā man bailu likās meh, bet tagad ļoti iepatikās. Labi dziedē komandu un tas viens revive arī bieži noderējis. :D

Man to tieši vajag, jo bieži man pietrūkst revive, Natasha protams neslikti ārstē, bet nu tas nav tik forši)

Varbūt man tā liekas, jo natasha nav tik daudz uzkačāta ka bailu, bet bailu heali > natasha heali. Un bailu smukāki ability efekti. :D

Nu man Natasha kačājās kopā ar Stelle (mc), Seele un March 7 :D tāpēc es nevaru nomainīt neko :sweat_smile:

Wait a minute, was that mine Seele? :sweat_smile: es saņēmu bonusu par to, ka kãdam palīdzēja :sweat_smile:

Godīgi sakot neatceros, mani daudz randomi sāka aicināt un es nejauši izvēlējos kādu no kā ņemt palīdzību. :D Principā viņas jebkurš skills nosita pretinieku un viņai atkal bija gājiens. That was fun gameplay. :D Bet nu tur viņa bija laikam ar 80. līmenī pret ~25 līmeņa pretiniekiem.

Iegāju pēč updeita iekšā. Black Swan mehānikas liekās interesantas. Ja pareizi saprotu spēli, viņa varētu labi strādāt kopā ar kafku (i guess?).