Jua
September 20, 2021, 1:34pm
1
Nosaukums angliski: To Your Eternity
Sinonīms: To You, the Immortal
Nosaukums japāniski: 不滅のあなたへ
Izlaišanas gads: 2021
Studija: Brain’s Base
Epizodes: 20
Žanri: Adventure, Drama, Supernatural
Apraksts: Stāsts ir par nemirstīgu būtni, kura savā eksistences laikā iepazīstas ar cilvēci, satiekot dažādus cilvēkus un vietas savā eksistēšanas laikā.
An Orb, known only as It, is cast to Earth to be observed from afar. Capable of changing forms from beings whose reflections It captures, It first becomes a rock and then, due to the rising temperature, moss. It does not move until one snowy day, a...
gadā iznāks anime otrā sezona
After seeing enough death and tragedy, the immortal Fushi secludes himself on an island, defending himself from enemy Nokkers. However, instead of attacking Fushi in isolation, Nokkers begin targeting the settlements outside of his reach in hopes of...
Manga
Nosaukums angliski: To Your Eternity
Sinonīms: To You, the Immortal
Nosaukums japāniski: 不滅のあなたへ
Izlaišanas gads: 2016
Autors un mākslinieks: Ooima Yoshitoki
Žanri: Adventure, Drama, Supernatural
It, a mysterious immortal being, is sent to the Earth with no emotions nor identity. However, It is able to take the shape of those around that have a strong impetus. At first, It is a sphere. Then, It imitates the form of a rock. As the temperature...
Eksistējošas tēmas par autores citu darbu Silent Voice →
[image]
Šodien atcerējos par Gigguk veidoto video, kur viņš izteica savas domas par Koe no Katachi. Izdomāju, ka beidzot arī man ir laiks noskatīties šo filmu.
Šī anime manā sarakstā jau stāv ļoti sen. Kad pievienoju to sarakstam, es nemaz nezināju par ko ir filma. Man patika filmas cover attēls, tādēļ to saglabāju. Šodien sākot skatīties filmu, sapratu, ka mazliet par šo mangu arī kaut kas man ir zināms, biju to ievērojis skatoties one-shot mangas sarakstu.
MASĪVI SPOILERI.
Filmas sākumā vi…
http://www.mangahen.com/wp-content/manga/2422/58/01.jpg
[映画『聲の形』 特報]
Balstīta uz tāda paša nosaukuma mangu.
The story revolves around Nishimiya Shōko, a grade school student who has impaired hearing. She transfers into a new school, where she is bullied by her classmates, especially Ishida Shouya. It gets to the point where she transfers to another school and as a result, Shouya is ostracized and bullied himself, with no friends to speak of and no plans for the future. Years later…
6 Likes
Magaivers
(Dzintars)
September 20, 2021, 4:55pm
2
Es noskatijos pirmo sezonu… anime man iegāja uz 10/10, op,ed arī ļoti labi iegāja.
Smaga, bet laba,
2 Likes
Veiksmīgi iesāku šo skatīties. Veiksmīgi pielauzu @Mrspambox3 iemēģināt šo, kā kaut ko savādāku. Veiksmīgi pats aizmirsu pabeigt seriālu. :D
Kanade
(Yunikko)
May 4, 2022, 4:17pm
5
Magaivers:
Smaga, bet laba,
Jā, Anime laba, bet ar smagiem brīžiem. Tagad skatos.
Savulaik, laikam uz atlaidi, nopirku MAL pirmo volume, tālāk neesmu lasījis, bet tiktāl ļoti patika.
Kanade
(Yunikko)
April 17, 2023, 7:04pm
7
Sāku skatīties otru sezonu, ar trešo sērīju pārādījas kaut kāds parodisks āksts, reāli kaitina. Es ceru pēc vismaz pāris sērijām viņš nozudīs.
Magaivers
(Dzintars)
April 17, 2023, 8:36pm
8
Jam viņš mani arī kaitināja labi, ka palika par normālu
2 Likes
Kanade
(Yunikko)
April 26, 2023, 7:00pm
9
Cik noprotu trešā sezona būs jau uzreiz tālā nākotnē kā mūsdienās.