Festivāls Saldus Saule 2024

vēl viens gads, vēl viens Saldus Saules festivāls! :tada:

šī gada programma, cik saprotu tiks papildināta:
SKYFORGER, ’
DETLEF,
SUDDEN LIGHTS,
DZELZS VILKS,
CARNIVAL YOUTH,
FIŅĶIS,
LĪVI,
SATELLITES,
INOKENTIJS MĀRPLS,
PIRMAIS KURSS,
RĪGAS MODES,
ČIPSIS UN DULLAIS,
LAPSENE,
BALOŽU PILNI PAGALMI,
INDYGO,
FELIKSS ĶIĢELIS,
GARU PAGRABS un citi.

Kad?
26. - 28.jūlijs
Kur?
Saldū, Kalnsētas parkā
Biļetes:

Kurš plāno braukt?

Kurš plāno braukt?
  • Es
  • Es nē
  • Vēl domāju
0 voters
1 Like

nu gan žuļiki, par telšu pilsētiņu jāpiemaksā

1 Like

Tā ir vienmēr bijis

2 Likes

man jau vispār liekas salīdzinot ar citiem festivāliem Saldus Saule tik 22 eiriki prasa par 3 dienām kultūras. citi festivāli 100 eur kā minimums.

2 Likes

Nesanāk tā, ka 100 EUR festivāli ir lielāki, ar vairākām paralēlām skatuvēm utt.? Saldus Saule vairāk iet uz to mazo un omulīgo pusi.

1 Like

Tāpat Latvijā nav īsti neviens festivāls kas būtu 100 eiro vērts imo

Ņemot vērā inflāciju imo laba daba ir dikti tās cenas vērts

Mūzika kas nav pop vai visādi tuc tuc tehno, pietam ļaujot arī visādām mazajām grupām uzstāties. Visādas aktivitātes, plaša teritorija pie dabas, visadi interesanti cilvēki, it īpaši biologi un ģeogrāfi.

Nē nu protams viss atkarīgs ar kādu kompāniju tu tur esi. Es biju ar " salienam visi vienā teltī un dzeram martini no pudeles" kompāniju

1 Like

Piekdien pēc darba izvilkt līdz vieniem būs pagrūti, bet gosh dangit imma do it

Atkarībā no kompānijas…ja ir interesanti ir iespējams izvilkt.
Es kā nekā izbraucienā izvilku kopā ar jums lidz 3 kaut gan vienu brīdi bija kā bija

ņemot vērā ka tu iepriekšējā naktī praktiski negulēji es pat biju šokā cik ilgi izvilki

2 Likes

Nebūtu jau pirmā reize …vecajos labajos laikos es pat no foruma tusiniem esmu uzreiz uz darbu gajusi talak strādāt xD

2 Likes

Atminos, ka tu runāji par tādām lietām. :joy: :joy:

Nezinu, vrb kkad nebūs vairs, bet man joprojām sliktais variants ka 4h minimums miegam jābūt, tad es spēšu vilkt.

Nav sen testēta diennakts…

1 Like

Nu man bija ja dzīvoju uz enerģijas dzēriena tajā dienā bet tā bija mierīga svētdiena arī līdz ar to izvilku un pēc tam måjās parubījos :D

2 Likes

laikam jāsāk saprast, kurš brauc, kurš nē un kā vispār braucam!

ja visi būs veseli, tad būs wizard kurzemes ekipāža pilnā sastāvā. pašlaik paredzēts ar mašīnu

2 Likes

Mums ar Liedaru jau paredzēts Saldū būt ceturtdienas vakarā, bet ja kādam ir brīvas vietas mašīnā atpakaļceļā būtu priecīgi pievienoties

Saldū šodien bija baigais gāziens. Iesaku braucējiem paņemt pretlietus aprīkojumu un extra sausas drēbes.

4 Likes

Heyo … kā jau @haachikooo minēja būtu labi saprast kurš vēl būs…Doma vnk savākties un pa festivālu kopā tusēt
Vienu daļu zinu, varbūt vēl kāds no aizkadra grib pievienoties…
@FlowerChild kā jūs, arī telšu pilsētiņā?? Varbūt vēlaties pievienoties??

1 Like

Mēs viesnīcā. Būsim festivālā pēc sešiem.
Varam kkur festivāla zonā visi satikties

1 Like

sekojat manai balsij XD

3 Likes