Dīvainākie jūsu sapņi

Man sapņos rādijās nākamais foruma roadtrips. Pa lielam tas pats latgales tripa sastāvs, bet ar dažām izmaiņām, namely klāt nāca @akitsu, @5umm3r @WizardsWild un @MeliMur. Principā mēs bijām aizbraukuši uz to…aplūdušo cietumu igaunijā, tikai protams manu sapņu gaumē realitāte bija ievērojami pastiprināta un tā bija japāņu pils kas tur bij aplūdusi ar kristālzilu ūdeni, ar kaudzi tori vārtiem utt. Dabiski tur bija peldvieta. Maksas peldvieta kur tev bija jāmaksā atkarībā no kāda krāsa bij tavs peldkostīms/ parastās drēbes. Jo biežāka krāsa jo dārgāk, jo retāka, jo lētāka atmiņā palicis spilgti ka highlight dzeltenā krāsai bij jāmaksā pāris centi tik. Un tas nebij uz aci, kasierei bija aparāts kas konkrēto rgb krāsas kodu noteica. Man kopā ar @Menestrels un @Kristianux bija jāmeklē kur mums taisīt savu pludmales bāzi tā teikt un mēs apkrāpām kaut kādu 12padsmit bērnu spāņu ģimeni pasakot ka vieta kur viņi ir ar sliktu enerģiju jo krusta karu laikā tur mācītājs nomira.šie saleca kājās un ar visiem bērniem ķēdītē aizskrēja pa gaisu, pieļauju atpakaļ uz spāniju un mes ieņēmām viņu vietu, kad visi lēnām sanāca, tad jau bija nakts klāt, ūdens silts kā piens, visa aplūdusī pils izgausmota un @haachikooo ņēma un atrada baigi kruto amonīta fosīliju tajā ezerā/mazajā jūrā. Ā un ūdens bij biolumiscējoši zils.

Kka tā

3 Likes

2 Likes

man liekas, this is the new idea for the summer :smirk:

1 Like

Forums uz igauniju?

Pēc idejas kāpēc gan ne. Gana tuvu lai būtu budžeta variants, tomēr gana atšķirīgi tie estoņi ir lai būtu ārzemju sajūta

2 Likes

tas būtu tiiik feini! :kawaii_potato:

moš arī in real life atrastu fosīliju ;D

2 Likes

Tas ir relatīvi reālistiski organizējams.

Tas izklausās visnotaļ jautri. Man pašam patīk arī spontānie braucieni - tas ir, satiekās konkrētā laikā un vienkārši iekāpj pirmajā vilcienā kas dodās ārpus Rīgas. Beidzamais brauciens bija uz Jēkabpili. Vai nebūtu ieinteresēti ko šādu ar to jauno Lietuvas vilcienu, kas reizi dienā uz Viļņu brauc?

2 Likes

that would be sooo awesome! ;3

1 Like

Hmm… varētu. Tikai tad jaatrod kur lietuvā palikt

1 Like

Ir noteikti pāris opcijas - kādā viesnīcā/vai hostelī, varbūt pat viesu namā caur airBnB (parasti jo vairāk cilvēku, jo var sanākt izdevīgāk), vai varam palikt teltīs blakus kādam dīķim un iet bļitkot - “survivalist tipa pieredze” :smile:

Pēdējā opcija būs mazliet pārāk ekstrēma XD

Es balsoju par pēdējo.

Es nezinu ko man smadzenes bij bez manas ziņas salietojušās, bet man rādījās sapņos pasaule kur dēļ mistiska vīrusa cilvēki bija pārmineralizējušies - principā kļūstot par dzīvām, dažnedažādāko materiālu statujām. Skartajiem geo-cilvēkiem vairs nevajadzēja ēst, kristāliskie kļuva trauslāki pret fiziskajām traumām, taču izturīgāki pret kaitīgām vielām, mālveidīgākie tieši otrādi, fiziski neievainojami, bet tos var pilnībā imobilizēt ūdens. Un par cik šis vīruss bija skāris lielāko daļu sabiedrības, visa pasaules kārtība tika pakārtota geo cilvēkiem, kuri neskartos uzskatīja par zemākām dzīvības formām, un plānveidā iznīcināja visu organisko dzīvību. Bet, kāda pagrīdes pretestības kustība bija radījusi savienojumu kas reverso šo mineralizāciju, tiesa tā geocilvēkus padara par amorfām uzturvielu kaudzēm, nevis normāliem cilvēkiem. Sapnis pa lielam beidzās kad mans tēls, neskaitāmu cīņu skarts veterāns, iegāja laboratorijā kurā serums tika izmantots uz sagūstītā mālcilvēka roku

5 Likes

Neko nezinu, it kā sapnis kā reiz pa tavai tēmai :smiley:

Šonakt sapņoju ka vedu cilvēkus kaut kādās dārgumu medībās kur pamestā mājā stāstīju par vēsturi kaut gan paši dārgumi atradās kaut kur mežā otrpus lielai upei

1 Like

Laikam visas tās Valentīndienas reklāmas panāca savu jo es sapņoju kā valley girl slashere ieķeras Sadako-klonā pēc tam kad abas satiekas kāda ļoti neveiksmīga cilvēka mājās, kurš bija nopircis gan apsēstu DVD gan mājupceļā uzlējis kafiju boba tea bodīfei paklūpot aiz čivavas. Izteikti atceros kā tā slashere, nervozi prasīja vai otra negribētu kautkad pačilot, kamēr pati bakstīja mironi ar savu virtuves nazi, līdz viņš hau tartaru sāka atgādināt.
Abas nolēma ka šitas dzīvokkis ir pārāk feins lai to neizmantotu - ritīgais high rise penthauss… and then they did some stuff, starting with drinking champagne in a jacuzzi. Šampanietis likās nedaudz rozīgs tāpēc pieļauju ka tur bij biki klāt nelaiķa asinis, kas ir vnk wtf smadzenes. Aaa also tas līķītis tur mētājās visu laiku, Ne-Sadako pat pēc vairākām glāzēm pakrita aiz viņa un nolikās uz gurķa par ko slashere sāka histēriski smieties

Šorīt bija mazs dreamception.
Sapņa laikā gulēju, un pamodos ierastajā laikā ap 6.30, un secināju ka bezatbildīgi esmu aizbraucis uz laukiem. (Pamostoties kaut kādā veidā jau attapos virtuvē) un vēl arvien sapņojot sāku rēķināt cik ļoti kavēšu darba maiņas sākumu (jo uz laukiem 2 stundu brauciens)

Kāmēr prātoju par loģistiku pamodos pa īstam, realitātē bija aptuveni 5.20 rītā.

3 Likes

dream interpretation, tu esi noguris. Es autobusā aizmigu, sapņoju kad esmu gala merķī. Pamodos knapi pusē tik līdz gala mērķim.:smiling_face_with_tear:

2 Likes

Bruv. Iztēlojies, tava zemapziņa tev saka ka tu esi noguris…
Kāmēr tu guli!

2 Likes

Hm… karš ar sevi? :sweat_smile: