Godīgi, tev ar viņu reali saskanētu
Redz’, problēma atrisinājās pati no sevis.
Printēsi kartes? Ja pa virsu uzlikt rūtiņu tīklu tad uz tās varētu likt miniatūras.
Oi, te es tgd filozofeju, ko darīt…
Ir tik faken daudz variantu.
- Koka galds ar iebūvētu ekrānu
- Plastmasas galds ar iebūvētu baltu pārklāju, pa virsu plastmasa ar gridu un no apakšas spīd prožektors
- Flomīšu tāfele ar gridu
- Papīra kartes.
Ar šito esmu izmisumā un laužu smadzeni…
Manuprāt pašam sākumam der arī papīra kartes
Esmu redzējis ka lēts televizors var kalpot par labu karti un pamatni spēlei. Pat var slēgt video, piemēram, viļņus. Bet te jau tad sāk rasties jautājums par to cik fancy tu vēlies spēli. Varbūt tev pietiks ar baltu papīra lapu, bet varbūt tev vajadzēs visu pēc augstākā latiņa un dosies uz Brain Games pēc metāla monētām galdaspēlēm
Es teiktu ka sākumam pietiktu ar krāsainu izprintētu karti. Tas nav dārgi un ja nebūs vēlme turpināt, tad nebūs lieli zaudējumi.
Vsp kas ar miniatūrām notiek? Nejau taisies 3d printēt jau pirmajai spēlei
Pietiks ar papīra figuriņām. Nav visiem tik daudz ģengi priekš 3d printētām lietām
Okei…tad es jau ar gudru ziņu savu tēlu zīmēju full body pozā
However, es ļoooti ceru, ka Decembrī pienāks Tabletop spēle Might and Magick Pledge Box, jo viņš nāks ar dafiga figūriņām. Tad varēs vismaz enemiji būt figūriņas :D
Cik gudri ir nodarboties ar cīnīšanos alkohola reibumā ?
Btw, cik tev rāda cenu? Ja viņam var dabut modeli kā failu, es čomam varu palūgt izprintēt
Prikola pēc uztaisīju, lol principā laba vieta kad vēlies savu tēlu taisīt :D
Lel lēdija kas tapa pa fikso :D
pirmkārt, tā pudele vēl ir pilna, thus tas ir melee ierocis XD
astoņi dolāri ir 3d printera faila lejuplāde. es tik nezinu vai tas ir filament vai resin printeriem, cik esmu dzirdējis tad miniatūrām tieši resin izmanto, kip mazās detaļas labāk saglabājas
Also es esmu tā apmulsis ar to visu character sheet, like pilnīgi xd
@5umm3r es šito equipment varēšu aizstāt ar to prostetic limb?
Šitie visi ir obligāti. Roka tev būs tā pat :)
Iesaku paskatīties kādus video for beginers, vai arī mēģināt palasīt Players Handbook
Skaidrs, tnx
To arī daru pašlaik