Ddaera: Ceturtās Tīrīšanas Novērsēji (5umm3r vs DnD)

Es atkal bišķi aizrāvos :joy:

3 Likes

Deam…Tu taisi character priekš lvl 20? :joy::joy::joy:

Tas jau pēc final bosa izskatās xd

Normāli, 3000 gadus veca būtne kas uzveikusi vairākus demonu karaļus pievienojas tavai partijai - lvl 1. :D

Varbūt pat Overlord stila isekai kampaņa būtu interesanta, kur visa partija noslēpumainā veidā teleportējas jaunā visumā ar 20 līmeņiem un mēģina atklāt kā nokļūt atpakaļ mājās.

1 Like

Oi…bet tad spēlētājiem būtu jāsagatavo laicīgi lvl 20 spells un spējas. Also, viņi nebūs tik bad ass, jo ieroči būs no lvl 5 or something :DD

Nav baigā jēga, jo tu tā ierobežotu tikai klases, kas paļaujas uz ieročiem. Te jau loģiskāk būtu, ka varoņi sāktu spēli kaili. Izklausās gana jautri. Viņi ir gandrīz mini dievi, taču pirmais uzdevums būtu atrast bikses. :D

Es gribu būt vnk izbijis algotnis kuru atlaida no bāra jo teica to ko domā par aristoktātiju
Xd

DM domīgs…jau mans tēls lauž spēli

Tava varoņa sūdzēšanās par aristokrātiju iedvesmojās no tā hibritologu lora? :D

Iespējams?

Bet vairāk no background ka algotnim kurš pa lielam uzauga kā bandinieks aristokrātijas savstarpējos kariņos( un gandrīz kinda nolika karoti) . Dabiski čalis būs nedaudz salty

1 Like

Like iedomajies tu deļ kaut kādu bagātnieku untumiem pazaudē gan labāko draugu, gan savu roku un tavu ķemeni klāj tik daudz rētas ka rētaudu ir vairāk nekā miesas. Tu centies no tā visa aizbēgt kļūstot par krodzinieku kādā zemnieku ciematā, aizbēgt no tā par ko tev pieplieda kļūt līdz kādu dienu kāds vietējais augstmanis ieveļas pa tava kroga durvīm un sāk uzvesties itkā viņam pieder tā vieta. Visas apspiestās atmiņas nāk atpakaļ bet tu centies saglabāt mieru…līdz tas vairs neizdodas. Viena lieta noved pie otras un tu tiec izlidināts pats no sava kroga

Bro…:flushed:

Piepeši gribas pārslēgt rasi uz tabaxi XD