Kauns atzīt…bet chained soldier uzrunā mani dziļā emocionālā līmenī XD
Facts
Living up to your name I see
Šad tad jau var XD
Bet mans username tāpat pa lielam ir tikai false advertisements
honestly I have super strong deja vu feeling about chained soldier. I’ve probably read manga loooong time ago, saw it airing and tought it’s an reupload.
Es biju pārsteigts ka vsp anime adaptāciju dabuja, ņemot vērā saturu…
Can’t complain though
sākām skatīties Rising of Shield Hero 3 sezonu, ir forša
MILZĪGS solis augšup no S2!!
esmu izlasījusi visu ongoing mangu, gaidu nodaļas :D
Noskatījos trešo sezonu Shield Hero, kā vienmēr brīnišķīgs
Man big respect pret Naofumi, ka viņš reāli izturas kā aizbildnis un nemēģina darīt weird shit ar savu zvēru saimi.
Šīs sezonas pārsteigums!
Pēc 3 sērijām es vairs nevarēju izturēt un sāku lasīt mangu!
Likās ka būs kārtējais trash fantasy anime, bet man viņš reāli cepī. MC ir reāli labs cilvēks, bet samērā vārgs un ar zemu pašvērtējumu. Līdz ar to viņš neizprot cik ļoti apkārtējie viņu novērtē un cik lielu ‘‘nospiedumu’’ viņš uz visiem atstājis.
Sižets arī intersants par to kā viņš lēnā garā atgūst cilvēka ķermeni utt. Negribu baigi spoilot!
PS: ENDING māksla ir vienkārši fantastiska! Nezinu kapēc, bet tieši šis frame mani ļoti uzrunāja!
Es šim esmu mangu līdz 40. čapterim izlasījis, piebalsošu, ka labs MC.
Yee, defo viens no sezonas MVP. Nav vēl apņēmības lasīt mangu, bet seriāls šķiet vispusēji kvalitatīvs.
Man kinda izgāja ciet un es jau izlasiju visu pieejamo mangu…
Shit only gets better!
Nav jau daudz, tikai 58 čapteri. Viens vakars.
Vakar mani piespieda sākt skatīties Nagataro, nu ko, man ir jauni veidi kā ākstīties
Varu jau laicīgi mierināt - šovā ir reāls progress, nevis 2 sezonas ar neko!
animē salīdzinot ar mangu Nagatoro uzvedība pašā sākumā ir krietni maigāka. mangā viņa ir reāli emocionāli brutāla pašā sākumā
Bet jā progress ir, man tikai nepatika ka viņš pārstāja nēsāt brilles. like bro, you can’t give a part of your soul away like that