Anime ko es šobrīd skatos

Ņemot vērā, ka es tagad vēl vairāk ņirgājos par draugu, viņam žēl Sempaju, man atkal viņš liekas amizants :D

Nu cerams

Pirmais chapters bija pilnīgs bullyings. Un man tas tik ļoti nepatika.
Bet ātri vien pēc tam aizgāja nedaudz uz to teasing and like that. So its fine.
Bet nu es esmu sen iepauzējis kaut kur pie 40-50 chaptera.

Ap second half of 2010’s baigi daudz tāda veida mangas parādījās un dažas ar dabūja anime adaptācijas.

Visvairāk cilvēki slavē šo.
Es šo neesmu lasījis un skatījies.

Otra sērija kas izlec pēc Nagatoro ir Uzaki chan.
Bet tik jāmin ka tā ir garlaicīgāka.

Bet es ar ieteiktu šo, bet tik tai nav ne anime adaptācijas, ne oficiāls angliskais tulkojums :<
Man šī tīk labāk par Nagatoro un Uzaki-chan.

Protams, ir vēl daudz citu, bet tik mangu formā bez anime adaptācijām.
Vienkārši pie recommendetions jāskatās.

Ja patīk takagi san, tad viņai ir arī spinoff manga(ganjau dabūs anime adaptation kkad) kur abi jau ir pieauguši un ar meitu, kura raksturā ir tāda pati kā māte. very adorable

Šitā bij okei, un galvenkārt dēļ Uzaki mātes XD. kaut kā tik ļoti neaizķēra kā Nagatoro

My man posting straight fire!!
Yancha Gal vienīgais kur MC reāli pārāk neglīts man likās… Esmu pie jaunākā chapter un lasu vienreiz pa 2 mēnešiem. Bet damn… my suspension of disbelief is at it’s max lol

Sounds to me like y’all are into emotional abuse anime… :thinking:

Tbh mani pamatskolā arī meičas ķircināja, and I was straight up not having a good time. Varbūt tāpēc, ka neurodivergent, kas to lai zin.

damn, i would say he looks more nerdy and dorky than other MC’s, but not ugly ;d

Es jau ar iesāku vēl citas tādas “girl teasing guy” mangas vai ko nedaudz līdzīgu ar friendship and then relationships.
Piemēram šai sezonā ir anime adaptācija šai Dosanko Gal wa Namara Menkoi (Hokkaido Gals Are Super Adorable!) | Manga - MyAnimeList.net .
Vari arī vēl šis tas daudz vairāk uz ecchi tēmētāks.

Bet tomēr jau pasen to visu iepauzēju. Citas pie 20 citas pie 30 citas pie 50 chapteriem iepauzētas, un dažas citas tik iesāktas ar pāris chapteriem un iepauzētas.

Ok, ugly is a stretch! Es bik pārspīlēju :smiley:
Vnk, viņa sākuma attieksme bija traģiska. Trakāka nekā Nagatoro MC. Un līdz ar to viņs man in general mazāk patika.
Vēlāk jau pēc hair cut change ir ok. :3:

manga*
Is teasing and emotional abuse?

Tehniski nē. Bet ja otrs cilvēks ir ar garīgām nepilnībām un nav spējīgs saprast to ka tas ir ‘‘teasing’’ nevis bullying, tad kinda? :thinking:

I guess so.
Arī laikam jau, ja persona grib, lai viņu liet mierā, bet otra persona neliekas mierā, piesienas, kaitina un teasing, tad jau var teikt ka tas arī emocionāli gremdē.
@jurchiks okey, i guess it is, but it depends on the one who’s getting teased.

wrong way to use healing magic patiesībā ir tīri feins gabals, animācija smuka, MC kurš galīgi nav OP un kuram reāli jātrennējas lai paliktu stiprākam - kas var izpausties kā atspiedieni ar akmens bluķi (uz kura turklāt sēž viņa vēsā un viegli sadistiskā mentore) uz muguras. Šižeta viņā diezgan generic manta, bet nu, tas ir kā komforta ēdiens

3 Likes

O, to es baaaigi sen lasīju, vēl mangarock bookmarks sēž. Ja es vēl atcerētos, cik tālu izlasīju…

Tagad arī iesāku skatīties. Baigi patīk.

Also čalis izskatās tā itkā tev atņems bending spējas :sweat_smile:

Zinu ka diezgan neorģināli bet Frieren. Noteikti man mīļākā anime šajā sezonā un neviens nevar mani pārliecināt citādi.

2 Likes

Viņa ir ļoti labs anime, esu jau noskatījusies visas iznākušās epizodes :heart_eyes:

Tagad skatamies Overlord, turpinam ceturto sezonu, pirmās trīs jua kaut kad bij noskatītas :D

1 Like

Iesāku Tanku. Pagaidām tik 2 sērijas noskatījos no 4 pagaidām esošajām - tad jau redzēs kā patiks. Tas sister fetišs manuprāt galīgi bojā galveno tēlu :sweat_smile:

Vne, absolūti unecessary

1 Like