Anime ko es šobrīd skatos

Uja, tu ko. Dungeon meshi ir topčiks. Es gan, ofc, mangu lasīju, bet vienalga, jābūt ļoti labam.

first episode was the MC drooling and losing composure over artistically drawn food, with the sword being comical-serious sidekick. Rinse and repeat three times over the duration of the episode.

Meh, neatceros nekādu zobenu, bet imo bija ok. Noteikti animē tas ir pārspīlēti, because anime, of course.
Nu, tjipa ok, jo es nedaudz palasīju un man tas saldums pieriebās, izdzēsu no bukmārkiem un nekur pat neatzīmēju, cik tālu izlasīju.

Noteikti. Pirmkārt te nav ne smakas no harema, vai romantikas kā tādas, izņemot mīlestību pret ēdienu
Otrkārt tie briesmoņi netiek piejaucēti bet gan brutāli medīti ar vilktu, un basicuzbrukumu maģiju, un viņi pat izdomā pagatavot šķietami neēdamus radījumus, negribu spoilot. Un tās realistiskas receptes, nevis iemet 5 gaļad gabalus katlā, izdari maģiju un tev sanāk cepetis. Turklāt katrs dungeon līmenis ir kā sava ekosistēma attēlota.

2 Likes

Tagad zināšu ka tomēr jānoskatās

noskatījos, un izskatās labi, cerams spēs noturēt savu momentu. Galvenā grupiņa man nepatīk, bet rūķis gan foršs.

Lasīju mangu, it’s nice.
Slice of life comedy. Ne īsti tas Nagatoro vai Uzumaki teasing faktors, bet ir nedaudz tāda sajūta.
Bet nu kaut kur pie 40chaptera iepauzēju, nezinu kāpēc, bet tad vairāk sāka parādīties šis tas saistībā ar relationships.
Cerams ka anime būs laba.

Pirmā epizode patika

Ļoti interesanti, nav norādīts, ka tā būtu mangas vai noveles adaptācija…

Anime original cik sapratu

Tā es arī sapratu, bet škrobe, es labprāt būtu mangu lasījis, plot sounds good.

Pabeidzu 2. sezonas 1. daļu Kengan Ashura.
Kārtējais topčiks, mūzika arī super. Tagad gaidu part 2

1 Like

šis šosezon izskatās daudzsološs, tik tālu man patīk

Iesāku Ishura. 1. sērija mani vienā brīdī mazliet noķēra off guard - pagaidām patīk

Finished the 1st episode of Delicious In Dungeon and I’m already in love with this anime

3 Likes

No studio Bones mums ir atkal kaut kas ar ‘‘klasisikas’’ piegaršu. :smiley:
Art style nereāli cepī un tas ka mech-suit dizaini nav CGI, bet gan zīmēti ir cool~
Abi galvenie tēli arī interesanti. Pirmā sērija piesaistija. ^^

Ishura be like

Bet tēlu dizains ir top notch!

Lai nu kā cilvēki cepās par CGI dažādās anime, man nekad ar to nav bijušas problēmas :sweat_smile:

bet tu vari noliegt, ka Ishura animācijas kvalitāte mežonīgi svārstās?

Nu baigi nemanīju pirmajās 2 sērijās. Not something that usually catches my eye