Pamēģini caur vadu.
Tas strādā tā, ka piespraud telefonu datoram ar USB vadu, telefonā parādās notification “Charging via USB” vai “USB for file transfer”, uz kura var uzklikšķināt un izvēlēties “USB tethering”.
Šeit ir guide Samsungiem: How to share Wi-Fi on Android using USB tethering | Tom's Guide
Šeit priekš iPhone: Use an iPhone or iPad to connect your Mac to the internet - Apple Support
A xiaomi gaids? vai arī samsung skaitās kā priekš visiem android?
Pamēģini. Jābūt ļoti līdzīgi, android is android.
Nu jāmēğina būs, ja sapratīšu
Tur tak nav, ko saprast! Iespraud vadu, uzspied 3x ar pirkstu - done.
Jāskatās vēl kā tas kompī rādās) un tad visi usb porti aizņemti un kontrolieri nepiespraust…
Ja Win10/11, tad vnk izleks paziņojums pieslēgties jaunam tīklam un viss.
Ak šādi…
Tagad iesāku “A Returner’s Magic Should Be Special”.
Pagaidām baigi patīk. Skatos arī, ka jau announced 2. sezona
Hmm, šim es mangu esmu izlasījis līdz 128. čapterim, bet nu jau ir pieejami 248… Būs kkad jāturpina.
Man pie wifi hotspota ir šāds pieejams, piespraudu telefonu un viss aizgāja ļoooti labi, paldies :) tiksi tagad problēma ur usb portu nepietiekams daudzums )
Jau kuro reizi noskatījo josee the tiger and the fish. Amazing romantiskā filma, net jo vairāk es parvto domāju ho vairāk liek vēlēties lai tēli ar kustību traucējumiem būtu biežāki animē. Jo ignorējot baigos sci fi un fantasy kur aklie redz auras un ekstremitāšu trūkums tiek risināts ar labākiem aizvietojumien…tādu tēlu ar invaliditāti ir baigi maz. Like šī meiča, iwanaga no in/spectre ar savu kājas protēzi, silent voice protams, shanks no one piece…viss?
Esat aicināti mani labot, ja zinat kadus citus
neskatos, but WTF is this season…
Nebūt ne tas trakākais. Gushing over msgical girls…now that’s a very spicy stuff
Es pat brīnos kā dabūja anime adaptāciju jo ir borderline
this is weird and fetish-y season, vienīgais ko pagaidām vēlos redzēt ir tas kas turpinās no rudens, un Solo Leveling.
iemetu aci “'tis time for torture princess”, kas tik traki mēģinas spēlēt moe kārti ka man šķiet diabēts piemetīsies, aptuveni to pašu sagaidu arī no Hokkaido gals…
Elite classroom pirmā sērija bija tik garlaicīga, ka domāju neskatīšos šo sezonu pavisam.
papildinājums moe saturam: fluffy paradise, villains day off.
Plus isekai pēcskrējēji atraidītie varoņi un ļaundares (kopš vasaras 5 dažādi seriāli ar “vilainess” virsrakstā smh)
Nu gan, dungeon meshi neinteresēja?
Manga bij reāls breath of fresh air, tur no isekai fantāzijas pasaules nav ne smakas
Wat? Es kkad samērā nesen pamēģināju mangu lasīt, tur nekāda moe it kā nebija. Tur bija vnk plot twisti visu laiku, tjipa. It was quite wholesome tbh.
tava ieteikuma pēc varētu noskatīties, bet intuitīvi gribās salikt viņu vienā grozā ar isekai fermeriem un pavāriem, kuri “maģiski” piejaucē sev monstrus un visu rasu līgavas. Pilnīga bezjēga…
Saki viņš uz šī fona izceltos?