Akame ga Kill!

Man tieši pirmā ep likās klišejiska un pārāk ievirzīta, nedeva iespēju fantāzijai, kas notiks tālāk īpaši, vismaz man tā nošķita; k.gan biju pārsteigta par vidi, kas bija attēlota. Man šķiet vienīgais darbs, ko zinu, kas brutalitātes ziņā līdzvērtīģs šim darbam ir Berserk - tiek atrādīa gan sliktā cilvēku daba, gan monstri, gan slaktiņš :?

Lielākajai daļai veco animju ir iekšā brutalitāte. Tā bija viena no retajām jaunajām kurā arī tika parādīts tas. Rēķinoties, ka TG arī bija populārs un tajā bija brutalitāte…tad jāvelk paralēlas, ka iznāk kāda jaunā anime, kas ir brutāla tad uzreiz viņa paliks populāra. Gan sīkajiem patīk slaktiņš, gan vecajiem, kas pieraduši skatīties vecās animes ir sava nostalģija.

oh…Utena… so much gore…

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
kk, jk XD

Ja jau brutalitātei tāda pielūgsme - tas paskaidro Attack on Titan slavas gājienu, ne? :smiley:
Man šķiet, ka brutalitāte patīk neatkarīgi no vecuma, cammon kapēc tad Senajā romā bija gladiatoru cīņas un vispār arēnas cīņām?
Man šķiet, ka pareizāk būtu teikt, ka brutalitāte ir viena no lietām, kas cilvēku piesaista pie ekrāniem. Bet pielūdzēju skaits ruks, ja gore paliks par tukšu gore, ne? Uzskatu, ka Akame ga Kill izdevās attaisnot savu traģēdiju pilno stāstu, nekļūstot nebaudāmai.

Tas ir pašsaprotami, ka brutalitāte vienmēr pievilkusi cilvēkus. Tad jau kari nebūtu…armijas nebūtu. Japāņi tādi miermīlīgi palikuši, tikai animēs to parāda.

Bet animes tas noteikti nav bieži vismaz jaunajās. Un Akame bija tukšas cīņas :confused: Es tā gribēju redzēt to revolūciju vai uz ko viņi tur gāja…un vnk meh izpildījums. Galina dēļ galināšas pēc

1 Like

Es vienmēr varētu iztikt bez kariem un armijas, bet brutalitāte animē piešķirs manam redzes lokam to, kas liegts realitātē ar labu iemeslu.

Haha, galināšana galināšanas pēc, man šķiet ir ik animē, ko esmu redzējusi, man piemēram ļoti tukša likās Suzumijas melanholija un es baidījos, ka Angel Beats ir tāds pats mēsls, kaut gan…varētu teikt, ka tālu neatpaliek bezjēdzībā tās vadones dēļ (un šī pat nav īsti vardarbība ar ko salīdzinu XD) Vispār jā, Shigurui likās nebaudāms, bet Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan smieklīgs…

Jo tu esi kaut cik saprātīga. Bet vara un vēl citi iemesli izraisa to. Anyway nav svarīgi.

Tad jau sliktas animes skaties, ja ik katrā xD Suzumiju neesmu redzējis, Angel beats galināšana tāda veidā izpratnē nebija. Un no tiem pēdējiem 2 ko nosaci arī neesmu redzējis xDD